Parfumbeurs

08-11-2020 t/m 08-11-2020

Op zondag 8  November wordt er wederom al voor de 40e maal een parfum-verzamelbeurs  georganiseerd in Cultureelcentrum `t Raodhoes te Venlo-Blerick.

Deze unieke parfumbeurs is een van de grootste in zijn soort in heel Europa.

Er zullen standhouders aanwezig zijn uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zwitserland.

Zo kunt U op deze dag terecht voor de zeer vele verschillende soorten geuren en bijhorende flacons maar ook miniaturen, magnums (grote showflacons). Zowel het nieuwste op de markt als ook de antieke flacons zullen aanwezig zijn.

Verder zullen er geurkaartjes, posters, sieraden, spelden, halsdoekjes, boeken, reclame artikelen, Avon spullen, cosmetica, en kleding aanwezig zijn. Je kunt het zo gek niet noemen als het maar met parfum te maken heeft en je kunt het er zien en krijgen.  Er is voor de verzamelaars van miniaturen ook een ruilhoek ingericht waar deze verzamelaars hun dubbelen met elkaar kunnen ruilen. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om Uw parfumspullen aan de standhouders aan te bieden.

 

Bent U zelf verzamelaar of  hebt U interesse, en wilt U een onvergetelijke dag  in de flair van parfum meemaken, dan kunt U deze dag terecht in het cultureelcentrum `t Raodhoes: Antoniusplein 2  5921 GV Venlo-Blerick vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur. De entree bedraagt € 5,--, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Laatste half uur is entree voor iedereen gratis.

Adres gegevens:
`t Raodhoes
Antoniusplein 2
5921GV  VENLO-BLERICK (VENLO-WEST)
http://www.parfumbeursvenlo.nl
Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)
Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Parfumbeurs aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen