Korenfestival \"Bemmel Zingt\"

11-07-2021 t/m 11-07-2021

Zondag 11 juli 2021, wordt in het centrum van Bemmel de 7e editie van het Korenfestival "Bemmel Zingt" gehouden. Er komen 32 koren, met in totaal ruim duizend deelnemers. Elk koor zal 3 optredens verzorgen op verschillende podia. In totaal zijn er 8 podia waar gezonmgen wordt. U kunt genieten van een uitgebreid Nederlandstalig repertoir en andere gezellige meezingers in een zeer ongedwongen sfeer voor een talrijk publiek. 

De deelnemende koren zijn zeer divers en bestaan uit Smartlappen- Vissers- Haven- Piraten- Shanty- en Zeemanskoren met hun eigen repertoir en komen uit alle delen van Nederland.

Verder is er die dag koopzondag in Bemmel, er is een brocante- en rommelmarkt, er zijn enige foodtrucks en tevens is er een Kinderplein met GRATIS attracties.

De Horeca zorgt voor gezellige terrassen, waar het publiek onder het genot van een een hapje-en een drankje kan genieten van het optreden van de verschillende koren.

De toegang voor alle optredens is GRATIS en op de bekende parkeerpleinen kan GRATIS worden geparkeerd.

PS Foto/video volgt nog.

Adres gegevens:
Centrum Bemmel
De Markt 34
6681AE  BEMMEL
http://www.slk-lingewaard.nl
Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)
Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Korenfestival \"Bemmel Zingt\" aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen