ZwolseUitjes.nl

Herkenning en een heerlijke dag uit met Ramses Shaffy! Het gaat er deze historische tour om dat u zoveel mogelijk opdrachten in teamverband goed uitvoert met de liedjes van Shaffy centraal. Het doel is om zoveel mogelijk woorden te winnen uit "Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder".

In deze opdrachten tour komt u natuurlijk meer te weten over Ramses Shaffy, de enige Nederlandse bon vivant die Nederland ooit gekend heeft, maar u leert Zwolle ook veel beter kennen. Ramses Shaffy mag dan wel in Amsterdam hebben geleefd, het lied is ook zeker geschikt voor ieder andere willekeurige stad. Het zijn juist de universele woorden uit dit fantastische lied die ons daarom juist zo aanspreken.

We leren onszelf en vooral uw collega's beter kennen en dan vooral op persoonlijk en collegiaal vlak. Levenservaring en genieten van het leven is waar dit spel en de opdrachten om draait! Maar ook tactisch inzicht en samenwerking met andere teams staan hoog op de prioriteitenlijst!

Blijft u steken op bijvoorbeeld maar drie goed uitgevoerde opdrachten dan kan het zo zijn dat u als tegenprestatie een lied van een onbekende artiest moet zingen of uitbeelden voor een voorbijganger. Of was het echt helemaal knudde en zit er niets anders op dan een woord uit het lied te laten schieten? U kunt in het finalespel, waarbij alle teams aanwezig zijn, proberen de ontbrekende woorden van een ander team te kopen of te ruilen.

De kunst wordt uiteindelijk om met twee teams tezamen het gehele lied, en dus in het bezit van alle woorden uit de titel van het lied, te vertolken!

Natuurlijk kunnen we uiteindelijk ook het lied voor u op CD zetten!

Inclusief:
- Professionele begeleider
- Spelmaterialen
- Ontvangst en prijsuitreiking op locatie
- Teambuildingsopdrachten


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij ZwolseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen