Zin in een Feestje

U heeft wel zin in een feestje? Dat komt dan goed uit. Wij hebben voor u een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijk dag en/of avond arrangement in het altijd gezellige Brabant. Wij bieden o.a. 2CV tochten, solextochten, tandemtochten, GPS arrangementen, diverse workshops, outdoor games enz.

Zin in een solex tochtje?
Befaamd zijn onze solex-tour arrangementen. Lekker toeren door het mooie Brabantse land. Alle tochten zijn met begeleiding en met volgauto, en nog steeds ZONDER HELM. Diverse combinaties mogelijk met b.v. kleiduifschieten, tandemrijden, diverse workshops, bowlen, jeu de boules enz.

Zin in een tandemtochtje?
Ook super zijn onze zeer moderne spiksplinter-nieuwe Amerikaanse "PHAT" tandems waarmee een mooie route gaat fietsen door de prachtige natuur rondom Nistelrode en Uden m.b.v. een GPS kompas en een fotokaart. De tandem-tochten zijn prima te combineren met o.a. de solexarrangementen.

Zin in een 2CV tochtje?
Nieuw in ons pakket: Lekker rijden met het dakje open in een echte klassieker, de Citroen 2CV. Ouderwets toeren door het prachtige Brabantse landschap, over smalle weggetjes, slingerende dijken, langs uitgestrekte weilanden en langgerekte rivieren. Evenals onze befaamde solextochten is dit natuurlijk nostalgie ten top. U rijdt in een groep met zijn vieren in een eigen eend. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk b.v. met de eend naar de kleiduifschietbaan, een bezoek aan een brouwerij, een spectaculaire roofvogelshow of boerengolf.

Zin om iets te leren?
Wilt u in een ontspannen gezellige sfeer lekker bezig zijn èn ook nog wat leren, dan is wellicht een van onze fantastische workshops iets voor u? Wij kunnen u diverse workshops aanbieden o.a. Percussieworkshop, Raps & Beats, Circusworkshop, Vliegerbouwen, Salsadansen enz.. De workshops zijn prima te combineren met een solextoer of een tandemtocht.

Zin om naar buiten te gaan?
Diverse outdoor arrangementen (besloten, min. 20 personen). Wilt u lekker naar buiten dan hebben wij voor u o.a. de "GPS" tochten met buitenactiviteiten, zeskampen, painball enz

Lunch, picknick, BBQ of diner
Alle arrangementen zijn te combineren met een lunch of picknick of ter asluiting een uitgebried BBQ buffet of diner.

"Disco Inferno Party & apres Ski Show"
Een super gezellige feestavond met o.a. "Richard's Party Show".
Na de gezellige Brabantse ontvangst met een kopje koffie en een lekkernij wacht er een heerlijk grillbuffet op u onder het genot van de muziek uit de jaren 70 en 80. De entertainers zorgen voor een uitgebalanceerde spijsvertering met echte jaren 70 dansmuziek en als dat al niet genoeg is zullen ze ook de hits van de jaren 80 en 90 uit de kast halen. Het feest is een ideale mix van een jaren 70 party en een après ski feest dus geschikt voor jeugdigen (vrijgezellenfeesten) en actieve ouderen. Een waar doe, lach en beleefspektakel met knotsgekke entertainers. Beslist onze Topper!!! (besloten feest, minimaal 50 personen)


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Zin in een Feestje aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen