4

Zeilschip Hollandsch Diep

Met de Hollandsch Diep heeft u gekozen voor kwaliteit op het gebied van sfeer, gezelligheid en catering. Met dit prachtige schip kunt u snel en hoog aan de wind zeilen. Deze keuze laten we aan onze gasten over. In een ontspannen sfeer hijst u samen met de schipper en de maat de zeilen.

Uitwaaien, zeilen, lekker eten, maar óók het moment gebruiken om te investeren in uw team, organisatie, of afdeling. Op één lijn komen over de strategie op de afdeling bijvoorbeeld of aandacht besteden aan communicatie. Aan samenwerking of aan processen. Verdieping of heel concreet oefenen van vaardigheden. Kortom, u wilt uw dag een inhoudelijke touch geven.

Hollandsch Diep werkt samen met Jongkind Training & Coaching 

Martijn Jongkind is naast oprichter en eigenaar van Jongkind Training & Coaching een echte zeilfanaat. Eerder heeft hij een zeilschool gehad. Hij vertelt niet wat de ander ‘moet’ doen. Hij faciliteert zodat u zelf ontdekt wat voor u werkt. Thema’s: Management vaardigheden; Persoonlijke ontwikkeling; Commerciële vaardigheden; Intervisie en Teamontwikkeling; Agressie en Incidentbeheersing; Klantgerichtheid. 


Reviews:

Roy 25-10-2016
Cursus Time Management bijgewoond met heel het team van Raderadvies, waarbij het nuttige met het aangename verenigd werd. De cursus werd namelijk gegeven op zeilschip Hollandsch Diep. Dat was leuk en gezellig, maar het was ook een zeer nuttige cursus. Niet te zwaar, niet te theoretisch, maar praktisch en laagdrempelig, zodat het goed blijft hangen en zodat het werkbaar wordt voor eenieder. Opvallend was dat het inlevingsvermogen van Martijn erg goed was en hij als cursusleider snapte waar personeel en organisatie mee te maken had. Het is een erg zinvolle en leuke dag geweest!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Zeilschip Hollandsch Diep aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen