Zeesportvisserij Veltman

Zeesportvisserij Veltman kan met het M.S. WADDENZEE een perfecte 1- of meerdaagse trip voor uw club, relaties of personeel verzorgen. Bijv. een dag sportvissen, een rondvaart op het wad of binnenwater, een overnachting op een waddeneiland met daaraan gekoppeld een visdag of een meerdaagse vistrip waarbij het mogelijk is op zee te overnachten.

Het M.S. Waddenzee is de voormalige veerboot van Ameland 30m. lang, 6m. breed met 65 meter zeerailing, ruime dekken met veel zitplaatsen en een dames- en herentoilet. Het vooronder omvat een comfortabele salon met gezellige bar en prima keuken, het achteronder is voorzien van 25 slaapplaatsen en wasgelegenheid. Het gehele schip is voorzien van centrale verwarming.
Het schip staat onder keur van scheepvaartinspectie, is voorzien van alle veiligheids- middelen en moderne navigatie-apparatuur( radar, marifoon, satellietnaviegatie en echolood/viszoeker).

De bar aan boord is voorzien van alle gangbare dranken. Zonder bestelling vooraf zijn uitsmijters, soep en gehaktballen te verkrijgen; broodjes, karbonades, borrelhapjes e.d. zij op bestelling (3 dagen vooraf) te verkrijgen.

De koffie aan boord is gratis.


Boekingen
Om ons schip te boeken neemt u telefonisch contact met ons op over de datum.
Ook kunt een boekingsformulier [http://wadvissen.nl/boekingsformulier.htm] uitprinten, invullen en opsturen of faxen (uiteraard nadat u bij ons gecheckt heeft of de datum nog vrij is).


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Zeesportvisserij Veltman aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen