4

Zandacademie Zoetermeer

De Zandacademie en de Beach Company Scheveningen hebben samen het initiatief genomen om een groot gedeelte van Nederlands grootste strandpaviljoen zo in te richten, dat (grote) groepen een programma Zandsculpturen Bouwen van de Zandacademie kunnen volgen.

Waar
Deze prachtige locatie ligt aan de Scheveningse boulevard, 100 meter ten noorden van de pier. De locatie is een unicum voor de Nederlandse kust en is gedurende het gehele strandseizoen geopend.

Wat
Bedrijven die een personeelsuitje of relatie-evenement willen organiseren op het strand kunnen onder professionele begeleiding een 2½ uur durend programma volgen in een speciale zandbak van 150 m², gevuld met echt sculptuurzand.

Deze outdoor-locatie is geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen. Het programma Zandsculpturen Bouwen van de Zandacademie heeft zich in de loop der jaren bewezen als een uitstekende manier om met elkaar een creatief en vernieuwend proces te beleven.

Een uitstekende manier om bijvoorbeeld met uw bedrijf op een leuke manier aan de groepsgeest te werken.

Catering
Uiteraard zal het u op culinair gebied aan niets ontbreken. Het paviljoen specialiseert zich in heerlijke barbecues. Eerst lekker de handen uit de mouwen steken en daarna met een spiesje genieten in de zon... Deze combinatie maakt van elke bijeenkomst een gegarandeerd succes.


Reviews:

B Truijens (Ontwikkelingsbedrijf Gemeente) 19-05-2016
Uitstekend verzorgd en originele activiteit, Zandscuplturen met de Zandacademie Zoetermeer bouwen op het Strand van Scheveningen, met een goede culinaire begeleiding van Beachcompany. Alleen het weer was onzeker, de rest was prima verzorgd. Een heel leuke dag.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Zandacademie Zoetermeer aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen