Workshop Dildo's Maken

Workshop Dildo's maken is een groot succes op personeel- en vrijgezellenfeesten, maar kan ook gewoon met vriendeninnen onder elkaar worden gedaan . Wil je dus echt wat bijzonders en leuks doen met je vriendinnengroep.

Wat kan je verwachten van de workshop?
Een hoop lol, gezelligheid, creativiteit en natuurlijk een herinnering om van na te genieten. Er is genoeg ruimte om met elkaar te praten en interactie met elkaar, doordat je soms moet samenwerken. Ook zijn er 2 pauzes van ongeveer een kwartier. Als eerste maak je in klei de vorm die je wilt. Iedereen maakt zijn of haar eigen dildo. Wil je een realistische of meer abstracte? Jij bepaalt zelf wat je gaat maken. Maak er ribbels of genotsbobbels op of leer hoe je een realistische kunstpenis maakt. Daarna moet er een mal gemaakt worden. In 1 uur heb je een tweedelige mal van gips gemaakt van je gekleide dildo. Is de gietvorm klaar? Dan kun je het eindproduct in siliconen gieten. Welke kleur je wilt, bepaal jezelf. Je kunt kiezen uit de kleuren: zwart, wit, roze, lila, mint groen, geel en blauw. Je mengt de kleurstoffen door de siliconen massa en giet nu jouw zelf gevormde dildo in siliconen.
Je krijgt de gietmal met dildo mee naar huis, waar je hem na 8 uur in privacy uit de mal kunt halen.

Word de trotse eigenaar van je eigen gemaakte dildo!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Workshop Dildo's Maken aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen