Wooning Aviation

Wooning Aviation is een uniek luchtvaartbedrijf met als doel u een onvergetelijke vliegervaring te geven. Dit doormiddel van een rondvlucht, proefles of wellicht een compleet bedrijfsevenement! Dit doen we tegen een scherp tarief.

Levensecht spelen met vliegtuigen en auto's
De 007 experience is een combinatie van zelf vliegen en slippen op een dag. Deelnemers maken in levensechte vorm kennis met alle weetjes van het sportvliegen en worden begeleid door deskundige piloten. Op de grond leren deelnemers van ervaren coureurs hoe zij hun auto beter onder controle kunnen houden bij gladde omstandigheden.
Zelf vliegen in een echt vliegtuig
De piloot zit naast u met zijn armen over elkaar. U bestuurt nu zelf het vliegtuig en dat geeft de meeste mensen een onvergetelijke kick. Uiteraard wordt u van tevoren geleerd waar al die knoppen in de cockpit voor dienen en hoe u het vliegtuig bestuurt. Geniet van het uitzicht en zwaai vooral even naar uw collega's op het circuit onder u. Vlak voor de landing helpt de piloot met het neerzetten van het toestel.
Piloot met passagiers in vliegtuig klaar voor de vlucht. Gaat u de volgende ker ook zelf vliegen in een echt vliegtuig?

Rijvaardigheid & slippen op de RDW baan te Lelystad
Goede voertuigbeheersing geeft niet alleen een kick, maar u heeft er iedere dag profijt van. Slippen is een stuk communicatie en contact met uw auto. Als u het leert herkennen, dan kunt u het ook leren beheersen. Instructeurs begeleiden deelnemers tijdens een compacte antislipcursus en leren hen de auto veilig op de weg te houden.Auto (VW Polo) slippen op de RDW baan
Het drive gedeelte kan risico- en slijtagevrij plaatsvinden met de eigen (lease)auto. Uiteraard kunnen wij ook huurauto's inzetten.
Nieuwsgierig geworden naar dit unieke 007 arrangement? U bent altijd welkom om onze faciliteiten te komen bekijken.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Wooning Aviation aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen