Wilgenweard

De themafeesten van De Wilgenweard staan bekend om de verrassende introductie waarmee gasten worden ontvangen en de vele ludieke en ongedwongen thema-activiteiten die perfect aansluiten bij de sfeer van het thema. De acteurs en horecapersoneel zorgen voor een onvergetelijke avond.

Wij zetten onze gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk en figuurlijk in beweging. Zodat je geniet van een speciale belevenis, maar ook iets van jezelf ontdekt.

Hoe de samenstelling van jullie groep ook is, plezier maken, actief bezig zijn én samenwerken zijn altijd een goede combinatie. Dat vind je bijvoorbeeld bij Wie is de Mol, Fort Boyard of Escape the Forest.

Komen jullie om een team te versterken of om elkaar beter te leren kennen? Kies dan bijvoorbeeld voor een bedrijfstraining, teambuilding of bedrijfsuitje. Activiteiten die we hierbij vaak aanbieden zijn ons teambuidingspad, samenwerkingsopdrachten of één van onze drie escape rooms.

Kennismaken, leren samenwerken en plezier komen samen tijdens onze schoolkampen. Populair zijn de touwbaan, vlotbouwen en varen en de Reggesurvival.

Bij familiedagen draait het om gezellig bijpraten en samen leuke dingen doen. Bijvoorbeeld met het spannende themaspel Expeditie Robinson, het nieuwe ‘Escape the forest’, een workshop djembé, of heerlijk genieten met een rondvaart op de Regge.

Kortom: wij hebben alles in (en om) huis voor een actieve en leuke dag, samen met collega’s, vrienden, familie, klas- of teamgenoten!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Wilgenweard aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen