Wave Events

Een bedrijfsuitje of dagje teambuilding in Bourgondische steden, zoals 's-Hertogenbosch, Antwerpen, Brussel, Breda, Maastricht, Breda en Utrecht. Keuze uit: 'GPS Challenge Tour', 'Wie of Waar is de MOL' en 'Photo Fun Tour', 'KroegenPuzzelTocht', 'Culinaire Proeverijen Tour'.

GPS Challenge Tour
Tijdens dit unieke en interactief programma gaat u in teams van ca 6 personen op pad met een GPS. U komt op de mooiste en leukste plekjes van de historische binnensteden en voert daar diverse (team)opdrachten uit o.l.v. onze instructeurs. U zult uw teamgenoten en de plaatselijke bevolking hard nodig hebben. De dag wordt afgesloten met een bruisende prijsuitreiking.

Wie of Waar is de MOL
De Mol, een citygame welke u nog lang zal heugen. Want de voorpret begint al weken van tevoren middels geheimzinnige sms-jes en mailtjes van De Mol (optie). Wie is te vertrouwen? Wat moeten we doen?
In dit uitje wordt gebruik gemaakt van het communicatiemiddel van de hedendaagse samenleving: de GSM. Samen met een geavanceerde GPS, gaat u de uitdaging aan om De Mol op te sporen.
In tegenstelling tot het bekende TV-programma, bevindt onze Mol zich niet binnen de groep, maar in het centrum van een gezellige stad. De informatie om De Mol te vinden, verkrijgt u door een aantal opdrachten juist uit te voeren. Alle verkregen informatie zal uiteindelijk leiden naar de juiste locatie en de uiterlijke kenmerken van De Mol.

Photo Fun Tour

Wat heeft uw directeur met z'n tweelingbroer te maken? Geen idee? Dan komt u daar tijdens een Photo Fun Tour wel achter. Gewapend met zeer originele en unieke routebeschrijvingen gaat u op pad. U gaat onderweg creatieve foto's maken. Waarvan??? Dat merkt u op die dag wel. Gecombineerd met team- en plaatselijke dialect-opdrachten, is een terrasje een welkome afwisseling.

Voor alle programma's geldt:
Groepsgrootte: minimaal 20 personen
Duur: ca 4 uur inclusief uitleg en prijsuitreiking (Tijden zijn aan te passen)

Wij verzorgen voor u:
- Alle materialen, GPS, telefoons, camera's en teamopdrachten
- Deskundige en enthousiaste begeleiders
- Gezellige ontvangstlocatie
- Prijs voor het winnende team
- Compleet verzorgd programma
- Uw leukste werkdag van het jaar

Prijzen: vanaf € 27,-- p.p. excl. BTW.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Wave Events aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen