Waterland Recreatie BV

Waterland Recreatie is gevestigd aan de rand van het mooiste dorpje van Noord Holland, Broek in Waterland en verzorgt al meer dan 20 jaar groepsuitjes door de beschermde, waterrijke natuur van Waterland, tussen Amsterdam en Volendam. Van apr.-okt. laten we u graag varen in dit mooie landschap.

Waterland Recreatie BV heeft een prachtige locatie waar vaartochten beginnen en eindigen. De gebouwen zijn in de typische Waterlandse houtbouwstijl opgericht. Broek in Waterland staat vol met prachtige houten monumenten uit de Gouden Eeuw en als je daar doorheen vaart, waan je je ook terug in die tijd. Iets verder rondom Broek en richting Monnickendam liggen prachtige veenstromen, meertjes, sloten en vaarten, waarlangs mooie stolpboerderijen en idylische plaatsjes als Zuiderwouden en Holysloot zijn gelegen. Aanleggen voor koffie met heerlijke huisgemaakte taart of high tea, lunch of borrel kan bij verschillende uitspanningen en theetuinen in de natuur of in het mooie Zuiderzeestadje Monnickendam, dat aan de vaarroute ligt.

De vele arrangementen voorzien in een compleet dag- of middagprogramma en kunnen allen worden afgesloten met een heerlijke bbq op een van onze terassen, of binnen in onze locatie "Pakhuys". Grote groepen kunnen dineren in het mooie Broeker Huis of elders in een van de vele gelegenheden in Broek of Monnickendam.

Voor groepen tot 32 personen beschikken wij over een groepsaccommodatie, zeer geschikt om het varen te combineren met een feest of vergadering. De accommodatie 'Logement Waterland'is te huur op basis van zelfverzorging, maar onze huiscateraar neemt u graag de verzorging uit handen.

Broek in Waterland is zeer goed bereikbaar, op 10 minuten van Amsterdam-Centraal met de auto en 15 minuten met één van de 5 buslijnen.

Uitvoerige info en beelden vindt u op onze website www.waterlandrecreatie.nl

Voorbeeld arrangement: “Natuur & Cultuur & High Tea”
-    Koffie met kruidkoek – puzzelvaartocht naar Monnickendam
-    Broodjeslunch – stadswandeling Oud-Monnickendam met gids –
-    Varen naar Zuiderwoude voor een echte High Tea van ruim 2 uur in Theetuin ’t Einde|
-    Varen naar Broek met borrel met hapje en prijsje voor de winnende boot.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Waterland Recreatie BV aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen