4

WaddenUitjes.nl

Heerlijk uitwaaien op de Wadden! En dat kan nu ook met actieve uitjes op de eilanden! Bijvoorbeeld met spelprogramma's als "Wie is de Mol!?", sportieve activiteiten op het strand, afgewisseld met lunch of diner! Met of zonder overnachting. Alles is mogelijk op de Wadden!

Op zoek naar een originele invulling voor uw bedrijfsuitje?
Direct bij aankomst op het door u gekozen eiland bekruipt u het vrije avontuurlijke eilandgevoel. De overtocht kunt u trouwens per gebruikelijke veerboot maken, maar ook exclusief met uw collega's of vrienden op een echte garnalenkotter, RIB of catamaran. De eilanden bieden vele bijzondere activiteiten. U kunt op pad met een strandjutter en langs een juttersmuseum, workshops op locatie of een moord oplossen tijdens een MoordDiner!

WaddenUitjes.nl biedt unieke exclusieve programma's. De uitjes en activiteiten staan allen onder professionele begeleiding en van medewerk(st)ers die zijn opgegroeid op de schitterende Waddeneilanden.
We wachten u graag op aan de andere kant voor een uniek bedrijfs- of groepsuitje!


Voorbeeld arrangement: Duurzaam Jutter Terschelling | Van afval tot kunst
U stapt in Harlingen aan boord van de sneldienst voor de overtocht naar Terschelling. Bij aankomst op het eiland wordt u ontvangen door ervaren begeleiders van Uitjes.nl en staan er fietsen voor u klaar. U stapt op de fiets richting een mooie locatie voor koffie/thee met koek in de vrije natuur.
Na de koffie per fiets naar het Noordzeestrand waar een platte kar met paarden voor u klaar staat. Samen met een eilander jutter trekt u langs de vloedlijn om al het aangespoelde afval verzamelen.
De wandeling eindigt bij een strandpaviljoen. Hier staat een lunch voor u klaar met vele biologische en lokale producten.
Na de lunch gaat u met de verzamelde afvalberg aan de slag. Onder leiding van een eilander kunstenaar maakt u van afval een heus duurzaam kunstwerk. Zo levert u een positieve en creatieve bijdrage aan een ernstig milieuprobleem.
Na deze duurzame activiteit fietst u terug richting de haven van West Terschelling. U kunt nog even het dorp in lopen of nog genieten van de eilander natuur. Om 17.30 uur gaat u weer aan boord en keert u na een heerlijke eilanddag weer terug naar de vaste wal.


Reviews:

Wendy Burger 28-10-2017
Wat een fantastisch uitje op Texel! vanaf het moment van op de boot stappen tot een dag later in de avond weer voet aan vaste wal zetten hebben we heerlijk genoten. En alles was van voor naar achter door TexelseUitjes.nl tot in de puntjes geregeld! Aanrader!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij WaddenUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen