4

VVV Noordoost-Brabant

Voor een groot of klein gezelschap, familie-uitjes, bedrijfsuitjes of teambuildingsdagen, Zuidoost-Brabant biedt unieke mogelijkheden. Uiteenlopend van actieve en uitdagende challenge programma's tot cultureel historische uitstapjes en van kunstzinnige workshops tot culinaire hoogstandjes.

Door het grenzeloze groen, veel cultuur en historie, interessante musea, sportieve uitdagingen en ongekende mogelijkheden op culinair en health gebied is er voor iedere groep een unieke activiteit mogelijk. Wat dacht u ervan om met collega's op Treasure Hunting te gaan en daarna in de voetsporen van Vincent van Gogh te treden door een teamschilderworkshop te organiseren. Of met uw familie deel te nemen aan een spectaculaire Bourgondische schapendrijf demonstratie. Of een Golfclinic met daarna een culinaire wandeling in Eindhoven. In de regio is alles mogelijk en zijn alle groepsactiviteiten op maat samen te stellen.

Heeft u al een globaal idee wat u wilt ondernemen, maar u komt niet toe aan de exacte invulling? Dan is het team van de Regio-VVV Zuidoost-Brabant uw adviseur. Als onafhankelijke partij en geheel kosteloos denken we met u mee en dragen we bij aan een geslaagde activiteit voor u en uw groep.
Op onze website www.unieke-groepsuitjes.nl vindt u alle informatie voor de organisatie van uw groepsactiviteit of incentive. Zo krijgt u snel een overzicht van geschikte activiteiten en accommodaties.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij VVV Noordoost-Brabant aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen