Vekeers- Attractiepark Duinen Zathe

Verkeers- Attractiepark Duinen Zathe is een All-inclusive Attractiepark. Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Verkeers- Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is gekozen tot 'Leukste uitje van Friesland' in 2020.

Verkeers- Attractiepark Duinen Zathe is een sensationeel attractiepark in Noord-Nederland vol spannende attracties en een verkeerscircuit. Gezellig voor het hele gezin, ideaal voor een schoolreis, familiedag, personeelsfeest of ander spetterend evenement!

Op het verkeerscircuit zijn kinderen een echte coureur in hun trapauto's, "Voorang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation" het kan allemaal! De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer met agent Bromsnor. Om het nog completer te maken is het mogelijk om je rijbewijs te halen. Dit jaar is het zelfs mogelijk om een Fries rijbewijs te halen. 

Bots auto's, een spookhuis, en een familieachtbaan zijn nog maar enkele attracties. Er is ook een speeldorp en een klimkasteel. Terwijl de kleintjes lekker taartjes maken in de zandbak, stappen de echte trillseekers in de Supernova. Ogen dicht en gillen maar!

Nieuw dit jaar is de droomboom van Spur & Doris. Hier vinden dagelijks Meet & Greats plaats,  kom gezellig mee deinen en zingen met Spur de Rubs & Doris de das. 

Zien wij jullie gauw?


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Vekeers- Attractiepark Duinen Zathe aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen