4

VaVaVoom Music Company

Als jij degene bent die een iets leuks moet organiseren als bedrijfs- of personeelsuitje, bedrijfsfeest, teambuilding-programma of relatiedag dan is een eigen CD opnemen gewoon de activiteit! Wij bieden je alle ingrediënten voor een actieve leerzame ochtend, middag of avond, waarbij je elkaar op een andere manier zult leren kennen.

Ben je op zoek naar een uniek, exclusief maar vooral ook hilarisch bedrijfsuitje in Amsterdam of Utrecht? Kom dan met je collega's, afdeling of relaties je eigen CD opnemen in één van de mooiste muziekstudio's van Nederland. Wij bieden een uniek programma waarin creativiteit, teambuilding en plezier voorop staan.

Onze professionele zangcoach begint het programma met een korte zangworkshop. Hierin worden de stemmen lekker losgemaakt en wordt het door jullie uitgekozen lied geoefend. Het is natuurlijk mogelijk om van tevoren een eigen tekst te schrijven over het bedrijf, jullie team, afdeling of jubilaris. Uiteraard is onze bar gedurende het hele bedrijfsuitje geopend zodat de kelen goed gesmeerd kunnen worden!

Voordat het echte opnamewerk gaat beginnen volgt er een fotosessie voor de cd-cover, desgewenst voorzien van jullie bedrijfslogo.

Dan is het grote moment daar: onder begeleiding van onze zangcoach en studiotechnicus wordt jullie eigen hit opgenomen! We nemen op in verschillende takes, zowel met de hele groep tegelijk als in kleinere groepjes (of zelfs solo's!). Wanneer je even niet aan de beurt bent, kun je je collega's live zien én horen zingen terwijl je aan de bar van een hapje en drankje geniet. Hilariteit gegarandeerd!


Reviews:

Jelita Schenkhuizen 22-08-2016
Cd opnemen was een fantastische ervaring waarvan iedereen (met en zonder talent) ontzettend genoten heeft. Ieder zn eigen moment of fame in de opnamestudio waarbij dmv professionele begeleiding het beste van een ieders stem naar boven werd gehaald! Lied werd bij ons in stukken geknipt zodat iedereen een solo kon zingen, de rest kon het opnemen volgen via een flatscreen die in het bargedeelte hing, ontzettend lachen!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij VaVaVoom Music Company aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen