Vakantiepark De Krim

Voor groepsreizen en bedrijfsuitjes is Texel een prima keuze! Na een boottocht van 20 minuten bevindt u zich op dit prachtige eiland. Wat dacht u van een actief beach-programma, zeedropping, blokarten, rondvlucht boven Texel, natuurexcursie of golfclinic en wat van een kampvuur terwijl u luistert naar de spannende avonturen van de doorgewinterde strandjutter?

Vakantiepark De Krim Texel is het best uitgeruste park van de Waddeneilanden en heeft alles in huis om uw evenement tot een succes te maken. Het park beschikt over ruime bungalows, luxe chalets, een vijfsterren kampeerterrein en is uitgerust met vele faciliteiten waaronder restaurants, vergaderzalen, een prachtige theaterzaal, zwembaden en een golfbaan. Onze specialisten organiseren al jaren zowel eenvoudige als super-de-luxe en spraakmakende groepsvakanties voor groepen van 10 tot ruim 1000 personen. We maken vrijblijvend een offerte op maat. U betaalt bij ons geen organisatiekosten voor de complete organisatie van uw uitstapje!

Outdoor activities
Texel biedt volop mogelijkheden om de band tussen uw collega´s te versterken. Ook is er genoeg te doen voor bijvoorbeeld familiebijeenkomsten of verenigingen. Op het strand kunnen we met gigantische attributen allerhande beach-games organiseren. Ook in het water valt van alles te beleven met rafts en kano´s. We kunnen uw groep ook op pad sturen met een kompas, of ´s nachts droppen in een van de bosgebieden.

Culinair genieten
Tijdens een heerlijk buffetdiner of barbecue in onze sfeervolle restaurants of theater, kan men de dag evalueren. Onze koks weten hoe ze de inwendige mens kunnen verwennen en versterken! Ook een diner of bbq in een strandpaviljoen behoort tot de mogelijkheden.
Vergaderen met frisse geest
Vergaderen saai? Bij ons niet! Tussen de vergaderingen door kunt u genieten van alles wat Texel te bieden heeft.

Feestsuggesties
Laat u verrassen door onze gedreven medewerkers om een knallend feest te organiseren. Wij hebben vele spraakmakende evenementen en feesten verzorgd voor alle leeftijden met muzikanten, acteurs, dj's en entertainers.

Faciliteiten
Vakantiepark De Krim Texel is volledig geoutilleerd voor de ontvangst van kleine tot zeer grote groepen. Er zijn vier ingerichte vergaderzalen en een sfeervol theater, voorzien van alle faciliteiten die een meeting tot een succes maken. Ook biedt De Krim een keur aan mogelijkheden op culinair gebied.
In de vier vergaderzalen kunt u zowel met kleine groepjes als met grotere groepen vergaderen tot zo'n 60 man. De verschuifbare wanden maken mogelijk de zaal op verschillende manieren op te stellen.
De sfeervolle theaterzaal met een groot podium en ruime houten vloer biedt mogelijkheden voor voorstellingen, vergaderingen, presentaties, een gezellig diner of knallend feest.
Het Kinderspeelparadijs leent zich uitstekend voor programma's voor kinderen. Ook kan deze ruimte worden gebruikt voor feesten, buffetten etc.

Golfclubhuis 't Hanenhuus (de golfbaan ligt op loopafstand van het park) beschikt over een vergaderlocatie (tot 35 personen) met prachtig uitzicht op de golfbaan en duinen. De golfbaan is gelegen naast De Krim.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Vakantiepark De Krim aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen