UtrechtseUitjes.nl

UtrechtseUitjes.nl - het adres voor een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje in Utrecht. Unieke spelprogramma's in de binnenstad. En feestavonden speciaal voor uw groep direct aan de karakteristieke oude gracht.

Ons kantoor in Utrecht is gelegen aan de Oudegracht op nr. 66 in de schaduw van de Dom.

We werken aan de bekendste straat van Utrecht: de Oudegracht en kijken vanuit ons kantoor uit op het water van de Oudegracht. In de zomer vol met waterfietsen, rondvaartboten, kano’s en verliefde eendjes. In de winter een heerlijke grote stadse stilte. De fiets voor de deur en met de lunch even de stad in. Wat leeft er in de stad en wat is hot en wat not? Het is een verslaving het werken bij Uitjes.nl. Overal voel, ruik en zie je kansen op leuke en originele uitjes voor bedrijven en groepen die een jaar keihard hebben gewerkt om een mooi uitje met elkaar te hebben.

Dus bent u op zoek naar een evenementenbureau in Utrecht met ruim 10 jaar ervaring en ook nog een eigen locatie waardoor ze goede uitjes voor scherpe prijzen kan aanbieden, kijk dan snel op www.utrechtseuitjes.nl en kies uw activiteit.

Wilt u liever een evenement op maat of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze enthousiaste medewerk(st)ers. info@utrechtseuitjes.nl / 030-2890770


Voorbeeld arrangement: Crazy Walking Dinner Game!
De Crazy Game Master wacht u op in het eerste gezellige restaurant. Tijdens het voorgerecht wordt uw groep verdeeld in teams die deze avond de strijd met elkaar aangaan. U dient vanavond te bewijzen dat het voor u niet gek genoeg kan zijn en dat u beschikt over een gezond portie fantasie en durf. Ieder samengesteld team krijgt na het voorgerecht een videocamera en een speciale opdracht mee. Vanavond gaat u heerlijk dineren in drie verschillende restaurants en tussen de overheerlijke gerechten door naar buiten voor hilarische opdrachten in het gezellige centrum van Utrecht!
Hilarische video-opdrachten in Utrecht

Geen gewone video-opdracht, maar een uitdagende en hilarische Crazy 88 opdracht natuurlijk! In de video-opdracht staat ook waar en hoe laat u zich bij de Crazy Game Master in het volgende restaurant dient te melden. Te laat-strafpunten of aan tafel een opdracht uitvoeren, bedacht door uw concurrenten. De keuze is dan aan u. Tijdens het hoofdgerecht worden de eerste bizarre ervaringen al gedeeld met de andere teams. Alle dinergangen worden geserveerd in drie passende gezellige restaurants.

Na het heerlijke dessert in het laatste restaurant zal door de Crazy Game Master bekend worden gemaakt welk team de Crazy Dinner Cup terecht heeft verdiend! Al het videomateriaal wordt op DVD gezet (ongemonteerd) en gratis naar u verstuurd!

Inclusief:
- Crazy Game Master
- Drie gangen diner op drie verschillende locaties
- Beetje rare prijs voor het winnende team
- DVD met alle opgenomen video-opdrachten (ongemonteerd)


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij UtrechtseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen