Urban Oasis | Just feel Better!

Urban Oasis® is een Spa, oftewel een plek waar je naar toe gaat om je beter te voelen. Vandaar ook het motto van onze Wellness Spa: Just Feel Better! Urban Oasis biedt revolutionaire massage behandelingen, zuurstofbehandelingen en vele andere unieke features. Daarnaast heeft Urban Oasis zeer ontspannende en onderscheidende  groepsarrangementen.

Spa Party | Verbazingwekkend origineel!

Je hebt het allemaal al gezien en gedaan... Van bowlen tot karten, van survivalen tot kroegentochten, van paardrijden tot paaldansen...

Je wordt er al moe van als je eraan denkt...

Denk dan aan de Spa Party, het meest ontspannende en origineelste arrangement voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriend(inn)enuitje of ander feestje!

Urban Oasis neemt de zintuigen van de Spa Party gasten mee op een korte vakantie; met het design van de Spa, een heerlijke massage met aromatherapie in de hypermoderne SpaCapsule, Thieme's Echte Theeceremonie, het creëren van een unieke persoonlijke geparfumeerde olie en de energieboost van een zuurstofbehandeling. Dit alles wordt gecomplementeerd met zuiverende SpaCocktails. Ook kunt u (optioneel) genieten van de heerlijke en uitgebalanceerde kuuroordgerechten van Meneer de Kok. U zult uw ogen, oren, reuk, smaak en gevoel niet geloven!

En zo mogelijk nog mooier; in plaats van de bekende vermoeidheid/kater, bezorgen wij u een heerlijk ontspannen gevoel als aandenken aan uw feest!
Wilt u een werkelijk unieke feestelijke ervaring? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met u uw Spa Party vorm kunnen geven! De Spa Party is 7 dagen per week beschikbaar.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Urban Oasis | Just feel Better! aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen