Uniek Sieraad

Uniek Sieraad verzorgt gezellige workshops edelsmeden/sieraden maken. De deelnemers maken onder professionele begeleiding een zilveren sieraad. In een ontspannen sfeer blijkt iedereen in staat een eigen uniek sieraad te maken! Dit eventueel in combinatie met een borrel, lunch, high tea of gourmet.

Wat doen we?
Uniek Sieraad verzorgt leerzame, maar vooral  leuke en gezellige workshops edelsmeden/sieraden maken. Tijdens deze creatieve feestjes maken en ontwerpen de deelnemers onder professionele begeleiding in één dagdeel een zilveren sieraad. De deelnemers maken kennis met verschillende facetten van het vak zoals zagen, vijlen, schuren, hameren, solderen, polijsten en afwerken.

Er is keuze uit verschillende mogelijkheden, men kan bijv. een zilveren ring, hanger, broche of een halssieraad met zoetwaterparels maken, voor deelnemende heren is het ook mogelijk een sleutelhanger, moneyclip, dasklem of manchetknopen te maken.

Ter inspiratie zijn voorbeelden aanwezig. Omdat de deelnemers zelf de vorm en afwerking bepalen verkrijgt iedereen een eigen uniek sieraad.

Voor wie?
Ter gelegenheid van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen, familiedagen, jubilea en voor iedereen die het leuk vindt om lekker bezig te zijn.

Er zijn geen speciale vaardigheden vereist om aan de workshops deel te nemen, ook diegenen die denken geen artistieke talenten te hebben kunnen hieraan meedoen. Wij zorgen voor een glanzend eindresultaat! Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee, fris en iets lekkers erbij.

Waar?
De workshops worden gegeven op één van onze locaties in Reeuwijk, Haastrecht, Woerden, Oudewater of Beverwijk. Wij beschikken over een mobiel atelier, zodat wij de workshops ook op andere locaties kunnen geven.

Extra verwend worden?
Om de dag compleet te maken zijn de workshops op onze locaties extra smakelijk en gezellig uit te breiden met een borrel, (luxe) lunch, high tea of kaasfondue/gourmet.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Uniek Sieraad aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen