Umyak Buitensport

Umyak Buitensport organiseert voor u een actief bedrijfsuitje, teamtraining of incentive. Onze klantreacties zijn lovend. Een weekend naar de Ardennen of losse activiteiten in Den Haag of Delft? Wij organiseren een bedrijfsevenement dat voldoet aan uw wensen!

Een actief bedrijfsuitje? Bij Umyak Buitensport kunt u verschillende kanten op. Kunt u een keuze maken uit een van de volgende arrangementen:

Brandingkajakken in Scheveningen

Wilt u ook kennis maken met het enige wilde water waarover wij in Nederland beschikken? Zoekt u een nieuwe en spannende uitdaging om met uw groep te ondernemen? Ga dan branding kayakken! Op het strand van Scheveningen of Monster stapt u in de kayak. U leert eerst hoe u het beste de kayak kunt hanteren. De echte durfals gaan meteen de golven in. Anderen kijken de kunst even af of blijven wat meer vooraan, waar de golven vaak wat rustiger zijn. Door de branding heen probeert u richting zee te varen. U draait zich om en surft weer terug naar het strand. Heel spectaculair en droog blijft u zeker niet

Een outdoor middag in de Delftse Hout met keuze uit 3 verschillende activiteiten

Bent u op zoek naar een actief survival programma in de buurt van Delft, Rotterdam of Den Haag? Dan bent u bij Umyak Buitensport aan het juiste adres. Wij kunnen een actief survival programma verzorgen in: * Recreatie gebied de Delftse Hout, vlakbij Delft en Den Haag * De Broekpolder in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam Een survival, buiten in de natuur, aan de rand van de randstad, vlakbij Delft, Den Haag en Rotterdam. U stelt zelf uw survivaldag samen aan de hand van de onderstaande informatie: U kiest 3 activiteiten, u kiest de catering en u kiest of u als ontmoetingsplek een gezellige sportkantine wenst of gewoon in de openlucht wilt verblijven. Genoeg te kiezen dus. U houd rekening met de wensen en het budget van uw groep. Dit arrangement is ook uit te breiden met vergadermogelijkheden, een feestavond of meerdere activiteiten voor een dagprogramma. Indien dit het geval is vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij stellen dan voor u persoonlijk een survivaldag samen.

Een actief weekend naar de Ardennen

Mountainbiken, kajakken of klimmen in de Ardennen? Dat kat kan! Bij het samenstellen van uw Ardennen survival weekend kunt u kiezen uit mountainbiken, kajakken, klimmen en onze vele andere survival activititeiten. Wij hebben een heel aantal standaard arrangementen in de Ardennen. Hieronder een overzicht daarvan. Daarnaast kunnen wij ook maatwerkprogramma's verzorgen. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen. Wij organiseren zowel losse survival activiteiten als geheel verzorgde weekenden. Ook voor groepen kleiner dan 10 personen!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Umyak Buitensport aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen