Ulteam Theatersport

Bij theatersport weet je nooit wat je krijgt, wie je bent en wat er gaat gebeuren. Het is allemaal improvisatie - álles wordt ter plekke bedacht. Het enige wat vaststaat is de vorm waarin de scènes worden, én dat je enorm veel plezier beleeft. Want met theatersport krijg je juíst door deze improvisatie hele verrassende, rare, bijzondere, ontroerende, bizarre, snelle, grappige, ontwapenende, spiegelende en mooie scènes.

Wat is improviseren?
Voor theatersport hoef je helemaal niet te kunnen toneelspelen, grappig te zijn of ervaring op toneel te hebben. Sterker nog: het is zelfs misschien wel beter van niet!
Het enige wat je hoeft te doen is reageren. En dat doe je al de hele dag: op straat, als je tv kijkt, in een gesprek, tijdens een vergadering of waar dan ook. En dat kan iedereen - jij dus ook! Daarnaast krijg je tijdens de workshop ook nog extra handvaten hoe je deze reactie kan gebruiken om een mooie scène te maken.

Voor wie is het?
Ulteam verzorgt workshops voor allerlei groepen. Als luchtige opening van een trainingsweekeind of -dag, als een gezellige activiteit voor vrienden, vrijgezellenfeesten of familie of als kennismakings- of teambuildingsactiviteit. De workshops zijn voor minimaal 12 personen. Als er meer dan 20 mensen deelnemen, zal de groep in kleinere groepen verdeeld moeten worden.

Wat ga je doen?
Gedurende ongeveer twee uur (maar langer of korter kan ook) ga je aan het spelen met twee ervaren improvisatietrainers en -spelers. Plezier hebben en lol maken staan centraal, maar er moet natuurlijk ook wat geleerd worden. Nadat de beginselen van theatersport zijn behandeld zal je verbaasd staan hoe goed en grappig jij kan zijn op podium! Uiteindelijk speel je een scène als een echte Lama!

Daarnaast komen zaken als vertrouwen en groepsbinding ook heel sterk naar voren. Je kan tenslotte een scène nooit alleen spelen, en moet er maar op vertrouwen dat een ander je komt 'redden' en vertrouwen dat jij het ook zelf wel kan.

Tenslotte kunnen de vaardigheden die je nodig hebt voor theatersport ook heel goed buiten het toneel gebruikt worden. Want moet je in het dagelijks leven niet ook vertrouwen hebben in jezelf en de mensen om je heen? Moet je tijdens je dagelijks leven niet ook steeds improviseren?

Wat heb je nodig?
Bijzonder weinig. Tenminste: we hebben geen ingewikkelde muziekinstallaties, een podium of versterking nodig. Het enige dat we nodig hebben is een plek om te spelen en spelers. We kunnen naar u toe komen, maar u kunt natuurlijk ook bij ons komen.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Ulteam Theatersport aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen