Bedrijfsuitjes Nederland NL  |  Bedrijfsuitjes Belgie BE
8

Piet Plezier

Aan de rand van het Brabantse toeristenstadje, meteen in het bos- en vennengebied ligt recreatiepark "Piet Plezier". Wij bieden u diverse leuke arrangementen in een prachtige omgeving.

Wat dacht u van ons meest geboekte All-Inclusive programma: Apres Fiets!
Een compleet middag- en avondprogramma.
U wordt ontvangen met een kopje koffie met gebak, waarna we beginnen met de befaamde puzzelrit op onze Piet Plezier trapkarren. Op onze vierwielige trapkar nemen als regel vijf personen plaats, vier trapplaatsen en de vijfde achter op de bank. Zij vormen samen een team dat onderweg een originele ploegnaam bedenkt. Een prachtige tocht aan de hand van een routebeschrijving voert u door het schitterende Oisterwijkse bos- en vennengebied. Het is een kwestie van zeer nauwkeurig de routebeschrijving lezen, want daarin zitten een aantal leuke leestechnische foefjes. De tocht is zo uitgezet dat u toch altijd keurig bij Piet Plezier terecht komt. Voor u vertrekt krijgt u van Piet Plezier de nodige uitleg en belooft hij aan elk team, dat het ritje foutloos rijdt, een schitterende fles wijn. Halverwege het tochtje, zomaar ergens midden in het bos, wordt u een Oisterwijks borreltje of een frisdrankje aangeboden. Bij terugkeer wordt u natuurlijk uitgelegd waar de taalkundige valkuiltjes zaten en welke u mogelijk niet heeft ontdekt. Elk team dat foutloos heeft gereden, krijgt uiteraard de beloofde fles wijn. Het winnende team komt in het (voorlopige) bezit van de originele Piet Plezier leiderspetten. De definitieve winnaar wordt het team dat de beste prestatie over de twee programma-onderdelen levert.


Midgetgolf, snookergolf of jeu de boules
Het tweede onderdeel bestaat uit midgetgolf of snookergolf. In het park van Piet Plezier ligt een prachtige 18 holes midgetgolfbaan. Snookergolf kunt u vergelijken met midgetgolf, maar dan 18 banen welke gesitueerd zijn op tafels en waarop dus met een soort biljartkeu in plaats van een golfclub gespeeld wordt. Jeu de boules spelen wij volgens de originele petanque-spelregels.
Na de einduitslag en de uitreiking van de trofee, sluiten we de dag af met een heerlijke barbecue.

Inclusief:
Alternatief overdekt activiteiten-programma bij regen.
Reserveringskosten.
BTW
Alle consumpties (exclusief buitenlands gedistilleerd).
Barbecue Smulpaap

Prijs: € 69,50 per persoon

Kijk voor meer programma's op onze website: www.pietplezier.nl of vraag onze gratis brochure aan.

ACTIE: T/M 1 maart ontvangt u 10% vroegboekkorting


Reviews:

sterstersterster door Familie Savelkouls op 29-09-2017
Hartelijk bedankt namens heel de familie, en speciaal van onze moeder, die het feest gegeven heeft, voor de fantastische middag , met de Piet Plezier fietsen, in het prachtige Oisterwijk. We weten zeker dat dit door iedereen, groot en klein graag verder verteld gaat worden !!!! Het was werkelijk fantastisch, ondanks de 3 kapotte banden, die wel heel snel vervangen werden. De complimenten aan heel jullie team van medewerkers. Groetjes Familie Savelkouls - Obbing

stersterstersterster door Marc Klein op 26-02-2017
Een hele leuke dag beleefd met de familiereunie. Iedereen bedankt bij Piet Plezier. Jullie zijn een geweldig team!!!

sterstersterster door Peter Vermeer op 19-05-2017
Afgelopen maandag zijn we bij jullie geweest met 55 personen voor het Aprés Fiets programma. Ondanks het slechte weer hebben we een fantastische dag gehad. De binnenalternatieven waren goed geregeld. Onze complimenten!

stersterstersterster door Ronald van de Braak op 15-09-2017
Geweldige dag beleefd. Wat hebben jullie veel trapkarren zeg! De barbecue was gezellig en we hebben toch nog heerlijk buiten gezeten. Complimenten voor het team.

sterstersterster door Edwin van Dijk op 08-06-2016
Afgelopen zaterdag hebben wij een reuze gezellige familiedag gehad.

sterstersterster door Jan van Beveren op 07-05-2016
Ik ben de afgelopen mei-vakantie gaan fietsen op de nieuwe Quatro Cycle, en dit is me supergoed bevallen. Eigen versnellingen, en heerlijk in het bosgebied van Oisterwijk fietsen... zeker voor herhaling vatbaar!

sterstersterster door J. de Haan op 02-06-2016
We hebben dit weekend heerlijk doorgebracht in Oisterwijk. Het weer zat gelukkig mee en wat een geweldig park hebben jullie daar! Ik wist niet dat jullie zoveel fietsen hebben. We hebben genoten van de barbecue en het fijne personeel. Groeten Jan en Ans de Haan.

Schrijf nu een review.

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs van All-Inclusive programma Apres Fiets! bij Piet Plezier aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen