3

Traffic Control / Fundustry.nl

Wilt u een spectaculair bedrijfsevenement maar m&eacute;t een educatief karakter? Bent u op zoek naar een onvergetelijke dag vol (ont)spanning, sensatie en belevenissen met uw relaties of personeel? <br>Wilt u huiswaarts met een schat aan nieuwe vaardigheden om op een veilige manier aan het verkeer deel te nemen?

Dan verzorgt Traffic Control graag, op diverse locaties in Nederland en België, uw evenement met de gemotoriseerde activiteiten onder gebracht in de formules "Driving Safe" en "Driving Fun".

"Driving Safe" is een unieke formule, waarbij u actief kunt deelnemen aan een anti-slipcursus of off-road cursus, plaatsnemen in de ongevalsimulator, of uw kennis kunt testen tijdens de theorietest "Mag dat?". Met deze actieve en informatieve onderdelen op het gebied van verkeersveiligheid, proberen wij uw rijvaardigheid en bewustzijn te optimaliseren.

Daarnaast bieden de "Driving Fun" activiteiten, zoals het quad- en sandbuggy rijden, evenals het airboarden, powerturnen, outdoor karten en helikopter vliegen, het Porsche rijden, en het Country Car Rally rijden, de ingrediënten voor een onvergetelijke dag, waarbij uw gasten elkaar op een unieke wijze leren kennen.

"Driving Safe" Off-road rijden
Diverse obstakels, kuilen, hellingen en krappe bochten maken een uitdagend parcours! Onder begeleiding van een professionele instructeur leert u uw stuurcapaciteiten en rijvaardigheden te verbeteren en rijdt u aan het eind van de cursus zelfverzekerd over dit ruige terrein in een 4x4 Off-road auto.

Voordat u het speciaal geprepareerde parcours gaat rijden, krijgt u duidelijke instructies van onze professionele instructeur. Hierna neemt u met een collega of relatie plaats in onze off-road auto's en gaat u de uitdaging aan. U traint uw stuurcapaciteiten en leert te anticiperen op de obstakels die u tegenkomt, zoals steile hellingen, modderpoelen en krappe bochten.

"Driving Safe" met een Anti-slip cursus
Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer recht doorgaan! Onze rijvaardigheidscursussen zijn dé manier om een volleerd automobilist(e) te worden.

Natuurlijk kan iedereen die het rijexamen heeft gehaald een auto besturen. Maar wat als de auto door bijv. plotseling remmen of door regen, ijzel of sneeuw de grip op de weg verliest? Om de auto te blijven beheersen is het noodzakelijk dat u leert waarom de auto zijn grip verliest, hoe u hierop kunt anticiperen en als het dan toch gebeurt, hoe u moet handelen.

Elke cursus begint met een theoretische uitleg, waarin de oefeningen worden toegelicht. Tijdens de cursus worden o.a. noodsituaties op glad wegdek gesimuleerd en kunnen de volgende oefeningen aan bod komen:
- Noodstops met/zonder ABS
- Correctie achterwielslip met/zonder ESP
- Remmen & uitwijken met/zonder ABS
- Bermvlucht met en zonder ABS
- Demonstraties
Deelname is mogelijk vanaf een introductiecursus van een uur tot aan een complete dagcursus.

Voorbeeld arrangementen
Om u een idee te geven welke arrangementen Traffic Control voor u kan samenstellen, geven we hieronder een tweetal voorbeeld programma's;

Dagdeel arrangement:
- Ontvangst op de locatie met Lunch buffet
- Antislipcursus
- Off-road rijden
- Afsluiting arrangement met Mixed Grill Buffet
- Vergaderarrangement
- Ontvangst op de locatie met koffie / thee

Vergaderen:
- Lunch
- Off-road rijden
- Quad rijden
- Afsluiting arrangement met bittergarnituur
Kijk voor onze arrangementen op www.trafficcontrol.nl.

Bovenstaand vindt u een opsomming van al onze activiteiten, welke uitstekend kunnen worden gecombineerd. Hierdoor onstaat een sportief, educatief en onvergetelijk spannend arrangement, voor zowel particuliere deelnemers als voor zakelijke evenementen.
Wij stellen graag een programma voor u samen, geheel naar uw wens.

Kijk op www.trafficcontrol.nl voor onze verschillende arrangementen, waar u veilig mee thuis kunt komen!


Reviews:

Marco Rietveld 25-03-2016
Op deze zeer zonnige dag hebben wij een geweldig uitje gehad waarin wij off-road hebben gereden en een slipcursus gevolgt hebben vooral dat laatste is erg leerzaam geweest onder deskundige en vriendelijke leiding zeker voor herhaling vatbaar een aanrader dus

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Teo Polder 17-05-2017
Op 4 februari een bedrijfsuitje geboekt bij Traffic Control voor mijn medewerkers. Niet in de gaten hebben dat het die week carnaval was in Brabant en het gehele personeel de nacht ervoor doorgefeest had. Met schrik in onze schoenen en de carnavalsmuziek giga hard in de auto gingen wij naar Moordrecht. We hadden een slipcursus geboekt en de ongevallensimulator. Dit laatste was echter niet zo’n goed idee omdat het risico er was dat wij het gedronken bier van de afgelopen dagen zouden dumpen in een van de auto’s. Na een fijn overleg met een van de medewerkers is deze toen omgezet in het rijden met vier 4WheelDrive’s. Na het rijden met de 4WheelDrives, waar het personeel het nu nog over heeft (alleen de poetsvrouw is uitgestapt halverwege), zijn we gaan slippen op de slipbaan in verschillende auto’s. Ook hieraan beleefde iedereen een groot plezier........... ik kan dan ook niks anders zeggen dan dat de wijze waarop het personeel omgaat met de klanten perfect is en dat de begeleiding optimaal is, zowel van de charmante dame als van de heer die ons les gegeven heeft. Er is nu al besloten door het gehele personeel dat wij volgend jaar weer gaan. Tevens heeft het personeel gevraagd geen kerstpakketten meer te geven maar een nog uitgebreidere dag bij Traffic Control te houden............ dus mensen volgend jaar zijn we er weer bij alleen dan boeken we niet tijdens de carnaval zodat alle instructeurs het voor ons niet 3x uit hoeven te leggen.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Traffic Control / Fundustry.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen