TIP Zuid-Limburg B.V.

Een personeelsuitje, vrijgezellendag, vrienden- of familieweekend: bij ons slaagt u gegarandeerd en u kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte via internet aanvragen. Dat is wel zo makkelijk, ook buiten kantooruren!

Dit arrangement is een 7 uur durend compleet programma met als hoogtepunten een mergelworkshop en een spooktocht door de grotten.

Het programma begint met een heerlijk lunchbuffet in de grotten. Daarna gaat u tijdens de mergelworkshop creatief aan de slag met een stukje mergel in het mergelatelier. Uw mergelworkshop begint met een leuke educatieve video over het blokbreken in de grotten en de verwerking van mergelsteen. Vervolgens krijgt u een korte rondleiding door de werkplaats waar u zelf creatief aan de slag gaat. Het door u gemaakte werkstukje mag u mee naar huis nemen.

Na een pauzedrankje bent u klaar voor de spooktocht door de grotten! Plotseling trekt een verdwaalde gids uw aandacht: hij wil u graag meenemen naar zijn bijzondere grot. Ondanks dat u dit niet vertrouwt, gaat u mee en wacht u een spannend avontuur door de Spookgrot!

Het arrangement sluit u af met een heerlijk Limburgs dinerbuffet inclusief drankenarrangement in de meest verrassende locatie onder de grond in Valkenburg.

Uiteraard maken wij dit programma graag, indien mogelijk, speciaal voor u op maat.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij TIP Zuid-Limburg B.V. aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen