TAI CHI LEIDEN

Slowfood for body and mind! Activiteiten gericht op het vergroten van uw levenslust, ontspanning en evenwicht. TAI CHI LEIDEN verzorgt workshops geinspireerd door de bewegingskunsten tai chi en chi kung, onder begeleiding van professionele trainers. Dit alles uiteraard op gepaste afstanden.

"Een ware energizer! Lekker wakker worden.en een frisse start van je dag. Doe nieuwe energie op tijdens een lange vergaderdag met een workshop tai chi/chi kung. Gun jezelf en je medewerkers een positief "oplaadmoment" tijdens uw drukke werkzaamheden". Dit zijn zomaar een paar grepen uit de enthousiaste reacties van deelnemers aan onze workshops.

Sinds 2002 verzorgt Tai Chi/Chi Kung Leiden lessen in deze fascinerende Chinese bewegingskunsten. Deze kunsten, houden zich bezig met het cultiveren van interne en externe processen van ons lichaam en van onze geest. De filosofie, die aan het Tai Chi en Chi Kung ten grondslag ligt is, gaat er van uit, dat er geen scheiding is tussen lichaam en geest en dat we als het ware als één geheel zouden moeten kunnen functioneren. Dat we dit vaak niet zo ervaren, ligt aan een verstoring van onze innerlijk evenwicht, iets wat we juist met behulp Tai Chi en Chi Kung heel goed kunnen aanpakken!

Tijdens de lessen werken we van binnenuit aan deze eenwording van lichaam en geest. Middels sta-oefeningen en bewegingsvormen gaan we onze gezondheid verbeteren door te werken aan onze “interne infrastructuur”. Dat wil zeggen dat we oefeningen doen, die invloed uitoefenen op diverse, interne onderdelen van het menselijk lichaam. Dit heeft als effecten o.a. een betere doorbloeding, een betere concentratie, een betere coördinatie en balans. Kortom als lichaam en geest beter met elkaar samenwerking (in balans zijn), zullen we een sterker gevoel van algemeen welbehagen ervaren en zal dat een positieve uitwerking hebben op onze menselijke geluksbeleving.
Let wel: we slikken niet even een pil… Deze bewegingskunsten vereisen geduld en doorzettingsvermogen. Op termijn zullen de resultaten echter niet uitblijven, deze “interne fitness” oefeningen zijn al duizenden jaren een weldaad voor lichaam en geest.

De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en vereisen geen specifieke voorkennis.

Prijsindicatie: 25 euro per persoon per uur met een minimum van 300 euro.

Contact:

Marc Jongsten | 06-29518441 | m.jongsten@gmail.com

http://www.taichileiden.nl


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij TAI CHI LEIDEN aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Alle workshops worden in overleg gepland. De locaties zijn bespreekbaar in principe kunnen we overal deze fascinerende kunsten beoefenen. Buiten of in uw bedrijfskantine het is allemaal mogelijk.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen