4

Sutherland & Partners

Op zoek naar een inspirerende en actieve bedrijfsuitje? Wil je als persoon en team in 1 dag een sterkere groepsbinding, meer enthousiasme en passie bereiken? Wil je grenzen verleggen of actief vergaderen?

Onze klanten zoals ABN AMRO, ING Bank, KLM, Cisco Systems, Microsoft, Centric BV, British American Tobacco, Essent, HP International, Gemeente Deventer gebruiken onze workshops om een stevige boost te geven aan teambuilding.

We hebben zelfs meegewerkt aan diverse tv-programma's zoals Gordon´s Life Style, Try Before you Die (BNN), No More Mister Nice Guy en Je echte leeftijd.

Wij hebben bijna 20 jaar ervaring met het trainen van groepen en meer dan 8 jaar ervaring met het begeleiden van grensverleggende oefeningen. We hebben groepen begeleidt van 10 personen tot 800 personen.

Ons doel is: mixing business with pleasure. Bij ons staan ontspanning, plezier en uitdaging centraal.

Deelnemers doorlopen diverse voorbereidende oefeningen. Zij ontdekken dat zij door focus, flow en overtuigd zijn van hun eigen kracht, zij hun grenzen kunnen verleggen.

Deelnemers leren uit hun comfortzone stappen en ‘ out of the box' te denken en te handelen. Zij ontdekken hoe oude denkbeelden en gewoontes hun eigen ontwikkeling in de weg kunnen staan.

Na afloop hebben deelnemers meer focus, enthousiasme en drive om hun persoonlijke en professionele (team)doelstellingen te realiseren. Het is een unieke ervaring die u beslist niet wilt missen.


Reviews:

Pauline van Tielrooij (Quake) 26-06-2016
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Het heeft heel erg veel met me gedaan en doet dat nog steeds. Het lijkt wel alsof er een last van me is af gevallen zowel privé als zakelijk. Er is een soort rust gekomen wat heerlijk voelt. De acties zijn genomen!! En het werpt zijn vruchten af.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Sutherland & Partners aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen