Studio Smulders

Om iedereen eens creatief wakker te schudden biedt Studio Smulders bedrijven een levendige dag waarin al uw werknemers de kans krijgen om de kunstenaar in zichzelf te ontdekken. Binnen een dag boetseren collega's van elkaar een gelijkende kop of maken rake schetsen en schilderijen. Iedereen zijn of haar creatieve impuls ontwikkelen.

Geef je bedrijf een gezicht
Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door Godelieve en haar collega's met koffie en taart. De boetseerstandaards staan al klaar en na de verloting wie wie gaat boetseren, gaan we meteen aan de slag. Het principe is eenvoudig: als collega bent u een vandaag elkaars model. U staat tegenover elkaar en kijkt op een intensievere manier dan anders naar elkaar. Leuk soms zelfs hilarisch. Binnen een half uur wordt de basisvorm opgezet. De deelnemers zijn vaak totaal geconcentreerd bezig, met hun handen wroetend in de klei om deze enorme uitdaging aan te gaan. Na drie uur staat het portret/kop in zijn grondvesten. Bij een programma van een hele dag kan er meer tijd besteed worden aan het uitwerken van details. Steeds worden zowel centrale als individuele directe aanwijzingen gegeven.
Na afloop van de sessie worden alle portretten/koppen op een rij gezet en op een leuke manier geëvalueerd. U kunt ze direct meenemen of in het atelier te drogen te zetten. De manier van werken is zo uitgedokterd dat wanneer de koppen gedroogd zijn ze alleen maar gevernist hoeven te worden om een prachtige presentatie te vormen op kantoor of bedrijf. Soms kan er ook een speciale opstelling gemaakt worden.

Iedereen kan het!
Groepen van 5 tot 100 personen kunnen zonder enig probleem gefaciliteerd worden. Tot 30 mensen kan dat op het atelier in de 2de Nassaustraat. Voor grotere groepen worden meerdere ateliers gebruikt of wordt een andere locatie gezocht. Ook worden workshops vaak op het eigen bedrijf of op een locatie van eigen keuze gehouden. Wij komen dan met ons team naar U toe.
Studio Smulders heet u van harte welkom!!!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Studio Smulders aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen