Studio 21

RTL Live Entertainment is een full-service evenementenbureau gespecialiseerd in het vertalen van jouw boodschap naar een communicatief live event. Al ruim 30 jaar bedenkt en realiseert RTL Live Entertainment voor vele merken het perfecte personeelsfeest, productintroductie, beurs, award show, concert, theateruitvoering of televisieprogramma. Thuis in Studio21, of op elke andere locatie in binnen- en buitenland.

Eventlocatie Studio21 ligt in het hart van Nederland op het Media Park te Hilversum. Hier voel je de magie van televisie én theater! De locatie is geschikt voor 50 tot 1.600 gasten, maar door andere studio’s aan te sluiten of als subruimte te gebruiken, kan de capaciteit verhoogd worden tot meer dan 5.000 gasten.

Dat Studio21 en RTL Live Entertainment onderdeel zijn van RTL, biedt extra mogelijkheden. Studio21 is dé unieke all-in locatie voor jouw personeelsfeest, productintroductie, beurs, award show, concert, congres, theateruitvoering en televisieopname. Je bent altijd welkom voor een rondleiding of brainstormsessie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of het maken van een afspraak via 035 711 4203 of studio21@rtl.nl.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Studio 21 aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen