Strand Café DOK

U kunt genieten van een gezellige borrel met uw gezin of vrienden terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de aangrenzende indoor speeltuin of het zwembad! Even uitrusten kan op de zitzakken in de kinderbioscoop waar leuke films worden gedraaid! Bij mooi weer kan iedereen zich uitleven op het houten piraten speelschip.

In het kindvriendelijke restaurant is er vanzelfsprekend rekening gehouden met de kinderen. In de binnenspeeltuin kunnen ze lekker ravotten, een filmpje kijken kan onderuitgezakt op een zitzak in de kinderbioscoop. Zijn de kinderen al wat ouder dan kunnen ze op de vide leuke spelletjes spelen zoals; tafeltennissen, airhockeyen, of mee bewegen met een spel op de Xbox. Zwemmen kan de hele dag in het overdekte zwembad. Tijdens het eten kan er natuurlijk ook gewoon gebruik gemaakt worden van de speeltuinen en de bioscoop, of anders aan tafel een leuke kleurplaat inkleuren.

Als het lekker weer is dan is de buitenspeeltuin een echte aanrader. Op het grote houten speelschip kan ieder kind zich vermaken. Maar ook slingeren aan de kabelbaan of een potje voetballen in de voetbalkooi is natuurlijk erg gezellig!

In de wintermaanden ligt er vaak een schaatsbaantje op het terras. Ook leuk om te combineren met een kinderfeestje.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Strand Café DOK aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen