Stayokay Noordwijk

Stayokay Noordwijk is gelegen op zo'n anderhalve kilometer van de zee, aan de rand van een prachtig duingebied en in het hart van de bollenstreek. Dit gebied leent zich uitstekend voor allerlei sportieve uitstapjes.

Zin in iets sportiefs en vind je het heerlijk om buiten actief te zijn, dan bieden wij een aantal kant-en-klare sportieve programma's. In Stayokay Noordwijk voel je je direct thuis. Al is het alleen al door de levendige, informele, gezellige sfeer.

omerse stranddag aanbieding
Er is een sportbar, recreatie dagverblijf en een restaurant. Qua eten is er van alles mogelijk: een barbecue, Bourgondische maaltijd of een picknick. Op het terrein rondom het hostel vind je een ruime parkeerplaats, afsluitbare fietsenstalling, barbecueplaats met buitenbar en muziek, speeltuin voor de allerkleinsten, volleybalveld, speelveld met tafeltennistafel en schaakbord.

Lekker sportief
Een hele middag sportief bezig zijn op het strand en in de duinen. De Duinstepsafari zal worden gecombineerd met brandingkanoën of raften, vliegeren, en beachvolleybal en vele andere strandspelen, waar de mensen geheel vrijblijvend aan kunnen deelnemen. Aansluitend een volledig verzorgd barbecuebuffet met muziek in onze gezellige tuin.

- Tijdsduur 3,5 uur activiteiten en vervolgens een barbecue buffet.
- Prijs per persoon € 55,00.
Minimaal 20 personen. Meerprijs overnachting met ontbijt € 23,00 p.p.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Stayokay Noordwijk aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen