Sportwijzer

Voor hele actieve, minder actieve, grote en kleine groepen. Van alle  onderstaande arrangementen is een combinatie te maken, zodat het úw uitstapje wordt!

Sportwijzer verdeelt haar activiteiten in zeven groepen:

Adventure
Adventure is voor de groep die lekker buiten wil zijn en samen ludieke activiteiten willen ondernemen. Plezier, teambuilding en actief bezig zijn omschrijft dit onderdeel het beste! De Adventure arrangementen zijn ook geschikt voor in de winter! Welk soort adventure biedt Sportwijzer?

Kompastocht - Met een topografische kaart, een kompas en coördinaten vinden de deelnemers in het bos hun weg naar de herkenningspunten.
GPS tocht - Een tocht met een GPS-toestel waarmee men overal ter wereld de positie kan bepalen. Na een opdracht, verdient de groep een nieuw waypoint, waar een nieuwe opdracht wacht. Dit punt moet met behulp van de GPS worden gevonden.
GPS/SMS tocht - Een tocht met GPS en een mobiele telefoon. Per sms krijgen de groepen vragen gesteld. Is de vraag goed, dan verdienen zij het volgende waypoint.
Vlottocht of kanovaren - Op de Achterhoekse en Twentse wateren zijn diverse mogelijkheden voor tochten met éénpersoons kajaks, twee- à driepersoons Canadese kano's en grote opblaasbare vlotten voor 12 tot 18 personen.
Mountainbike, step of skeelertocht - Volg met uw groep een route door bosrijke gebieden. Sportwijzer heeft tochten voor mountainbikes (eventueel met GPS navigatiesysteem), steps of skeelers.
Quadrijden - quadrijden is dé activiteit wanneer u op zoek bent naar actie! De quads hebben een cilinderinhoud van 125 cc, waarbij de variomatic ervoor zorgt dat de deelnemers niet hoeven te schakelen.

Schieten
Vergaderbreak of uw vrienden laten zien wie de beste schutter is? Sportwijzer verzorgt verschillende schietarrangementen voor u op locatie!
Handboog- en/of luchtdrukgeweerschieten - Proef de sfeer van Robin Hood en Billy the Kid! Voor de deelnemers zijn deze schietonderdelen een schitterende uitdaging, die enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers vragen.
Schietsimulator - Met het jachtgeweer of het pistool wordt geschoten op (klei)duiven, beren, bewegende doelen, eenden of één van de vele andere mogelijkheden. Een prachtige oefenset voor uw schietvaardigheden gecombineerd met de verrassende visuele effecten.
Laserkleiduifschieten - Met speciale jachtgeweren schieten vijf deelnemers tegelijk met infrarood licht op de reflecterende duif die over een afstand van 50 meter wordt weggeschoten.
Paintball - Het spannende spel met de verfballetjes waarbij alles draait om het veroveren van de vlag van de tegenstander, kan bij Sportwijzer op diverse boslocaties worden gespeeld.

Zeskamp & Sportdag
Geef de bedrijfssportdag een ludieke tint! Sportwijzer organiseert sportdagen en zeskampen met een hoge attractieve en ludieke waarde. Het spelprogramma is uitnodigend en overzichtelijk. Samenwerking, sportief bezig zijn en gezelligheid staan in een Sportwijzer zeskamp of sportdag voorop! Een dergelijke zeskamp of sportdag, is geschikt voor groepen vanaf 50 personen.

Themafeesten
Uw gasten hoeven zich geen moment te vervelen! Voor uw jaarlijkse bedrijfsfeestje biedt Sportwijzer u maarliefst 11 verschillende themafeesten aan. Boeren, Casino, Country & Western, Maffia, Middeleeuwen, Viking, Oriëntaals, Piraten, Reis om de Wereld, Tirol en Ziekenhuis op stelten. Al deze themafeesten worden op iedere gewenste locatie voor u verzorgd.

Kids Entertainment
Speciale spel- en doeprogramma's met bijvoorbeeld het thema van clowns, piraten of voetbal. De deelnemers worden geschminkt en gaan aan de slag bij diverse spelen, waarbij ook springkussens, hindernisbanen, ballonnen of suikerspinmachine kunnen worden ingezet. Sportwijzer verzorgt ook schminkers en ballonmodelleurs

Attractieverhuur
Zoekt u een spectaculaire attractie op uw familiefeest, bedrijfsuitje of open dag? Neem eens een kijkje bij Sportwijzer attractieverhuur. Sportwijzer heeft o.a. een rodeostier, levend tafelvoetbal, een mobiele klimwand en kratstapelen.

Materiaalverhuur
Hebt u liever zelf de touwtjes in handen? Bij Sportwijzer kunt u ook terecht voor alleen de huur van sport- en spelmaterialen.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Sportwijzer aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen