SnowWorld Landgraaf

Het grootste wintersportparadijs in Nederland. Zo kennen mensen ons! Dit betekent ook dat wij een naam hoog te houden hebben. Dit doen wij door hard te blijven werken aan nog uitgebreidere faciliteiten, spectaculaire evenementen en leuke, interessante acties voor onze bezoekers. Een leukere voorbereiding voor uw wintersport is ondenkbaar!

Meer dan sneeuw alleen
Maar SnowWorld is meer dan sneeuw alleen: zaalverhuur in combinatie met gezellige en bruisende diners voor een knallend feest of bedrijfspresentatie.

Het hele jaar door hét ultieme wintersportgevoel!
Brede pistes, professionele skiliften en verse sneeuw... Dat zijn dé ingrediënten voor het ultieme wintersportgevoel! SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer bezorgen u een onvergetelijk dagje uit! U hoeft niet te wachten tot het wintersportseizoen weer begint, geen honderden kilometers af te leggen en u bent altijd sneeuwzeker.

SnowWorld biedt u de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is welkom, 365 dagen per jaar! In ons wintersportdorp kunt u niet alleen sportief bezig zijn in de sneeuw, ook lekker shoppen, heerlijk dineren, rustig vergaderen en bruisende après-ski behoort tot één van onze activiteiten om het wintersportgevoel compleet te maken.

In 's werelds grootste overdekte wintersportdorpen vindt u pistes tot 520 meter, aparte kinderpistes, 2 permanente funparken met diverse slides en schansen, buckelpistes en kunt u tubegliden op een heuse tubeglide baan. SnowWorld betekent plezier voor wintersportliefhebbers van alle niveaus. Het skiën of snowboarden kunt u uiteraard combineren met sportieve activiteiten zoals tubegliden, klimmen, mountainbiken, een ballonvaart of een survival.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij SnowWorld Landgraaf aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen