3

Snowplanet

Op zoek naar een unieke locatie voor uw (bedrijfs-)feest? Wij zullen u warm onthalen en ´De Perfecte Dag´ voor u neerzetten. In SnowPlanet is er voldoende ruimte voor plezier in de sneeuw, een heerlijk diner en een prachtig feest vanaf 2 tot aan 2500 personen. Uw dag wordt een ijskoud succes!

Kant-en-klaar?
SnowPlanet biedt een aantal samengestelde programma´s aan. Hiermee reserveert u een compleet verzorgd programma, inclusief pistetoegang., les diner en feestavond. Een compleet themafeest inclusief onbeperkt eten & drinken en entertainment reserveert u bijvoorbeeld al vanaf € 55,-!

Op uw lijf geschreven
Wilt u liever zelf uw programma samenstellen? Wij begeleiden en ondersteunen u hierin graag. Een ruime keuze uit verschillende programma onderdelen helpt u bij het samenstellen van uw programma, maar ook op maat geschreven programma´s behoren tot de mogelijkheden.

Ruimte te over
SnowPlanet beschikt over diverse ruimtes voor groepen. Zo zijn er twee feestzalen met uitzicht op de piste. Eén van deze zalen beschikt tevens over een groot zonneterras. Deze zalen zijn te combineren tot één grote feestzaal. Hiernaast kunt u beschikken over één van de twee businessalen, of deze combineren tot een grote presentatieruimte. Ook ideaal voor feesten en partijen is après-ski café Rudi´s met uitzicht op de piste. À la carte restaurant The Lodge is het decor voor een zakelijke lunch of een intiem diner. Zowel voor kleine als grote gezelschappen tot 2500 personen biedt SnowPlanet u de geschikte locatie


Reviews:

Rob Winters 26-05-2017
Een hele gezellige middag gehad met ongeoefende en geoefende skiërs. Twee uur les genomen met o.a. een uur pauze en natuurlijk de apré ski. Ik heb genoten van de ingespannen maar zeer vrolijke gezichten van de beginnersgroep.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Snowplanet aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen