Slotemakers Anti-Slipschool

Slotemakers Antislipschool is geboren en getogen in het autosporthart van Nederland, Zandvoort. Al ruim 50 jaar de specialist op het gebied van rijvaardigheid en nog steeds de beste van Nederland! Ons aanbod varieert van een slipcursus tot rijvaardigheidstrainingen. De slipschool grenst aan het circuit van Zandvoort. Inmiddels hebben wij meer dan 950.000 trainingen gegeven om de rijvaardigheid in Nederland op een peil te brengen waarbij ongelukken voorkomen kunnen worden en automobilisten meer plezier beleven aan het rijden.

Over Rob Slotemakers Slipschool

Na zijn carrière als straaljagerpiloot startte Rob Slotemaker in 1957 met zijn anti-slipschool in Zandvoort.
Hemelsbreed nog geen kilometer van de huidige locatie. Zijn hele leven stond in het teken van auto’ s en racerij. Drie decennia lang racete Rob Slotemaker op hoog niveau, reed hij verschillende rally’ s en nam deel aan de 24 uur van Le Mans. Ook verzorgde hij stunts voor o.a. de film Le Mans (1971).
Rob had oog voor talent. Hij heeft oud-Formule 1 coureur Jan Lammers getraind en gecoacht, zo ook topcoureur Wim Loos.Helaas overleed deze geweldige coureur en inspirator veel te vroeg. Op zijn eigen circuit reed hij, op ongelukkige wijze, zijn eind tegemoet.

Zijn legende en lesmethode leven voort bij Slotemakers Antislipschool. Rob zal nooit worden vergeten.

Doel

Slotemakers Antislipschool wilt alle automobilisten van Nederland trainen in rijvaardigheid. Met als doel autorijden zo veilig, efficiënt en leuk mogelijk te maken.

Inmiddels heeft Slotemakers' Slipschool meer dan 950.000 automobilisten training gegeven. Met als doel de rijvaardigheid in Nederland op een peil te brengen, waar ongelukken voorkomen worden en automobilisten meer plezier beleven in de auto.

Met behulp van onze trainingen, leert u niet alleen rijden onder speciale omstandigheden, maar tevens voor het normale woon-werkverkeer veel bruikbare tips opdoet. Zo zult u na onze training zuiniger rijden, minder slijtage aan uw auto veroorzaken en een meer ervaren en veiligere weggebruiker zijn.

Onderzoek van de onafhankelijke inspectie-instelling TUV Nederland formuleerde de volgende conclusie: “meer dan 50% van de mensen die een rijvaardigheidstraining heeft gevolgd, in een noodsituatie, het aangeleerde als reflex gebruiken.” Dit is een van de vele bewijzen dat onze rijvaardigheidstrainingen een onmisbare aanvulling zijn voor iedere automobilist in Nederland.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Slotemakers Anti-Slipschool aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen