4

Skydive Zeeland

Steeds meer bedrijven willen een leuk uitje organiseren, maar inmiddels is alles al eens gedaan zoals paintball, uit eten, survival in de Ardennen, casinootje pakken. Het kan ook enerverender. Trakteer uw werknemers op een rondvlucht, proefvliegles, of, sensationeel, geef een tandemsprong kado. De ervaring is onvergetelijk, kom naar Skydive Zeeland!

Beleef het unicum in de lucht: vrije val! Ondernemende collega's laten zich vasthaken aan een van onze jumpmasters en samen vallen ze op zo'n drie kilometer hoogte uit het vliegtuig. Dan volgt de vrije val. Na een halve minuut opent de tandempiloot de parachute. De laatste kilometer is het rustieke moment: zweven naar de Zeeuwse bodem, waar de touchdown als 'een veertje' de perfecte afsluiting is van een absoluut, onbeschrijfelijke ervaring.


Reviews:

Timon ter Beek 25-01-2018
Ik heb bij Skydive Zeeland een geweldige sprong gemaakt, met een leuke ervaren instructeur. Prachtig uitzicht. De persoonlijke benadering vond ik erg prettig.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Rens van Nierop 23-08-2016
Hoewel parachute springen vrij prijzig is, is het een onvergelijke belevenis! Super gaaf! De begeleiding lag in handen van een instructuur die al meer dan 3000 tandemsprongen had gedaan: dan voel je je zeker veilig! Zowel de instructie, als de vliegreis, als de sprongzelf waren in één woord geweldig. Het vliegen boven de vogels is een onvergetelijke ervaring!!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Skydive Zeeland aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen