4

Skutsjeverhuur Annage

van Skûtsjesilen tot Swingtriken, Vergaderen tot Vieren, Barbecue tot Berenburg. Annage is dè aanbieder van Friesland op het gebied van zeilende en outdoor activiteiten. Gelegen midden in het Nationale Park de Alde Feanen beschikt Annage over misschien wel de groenste vergader- en evenementen-locatie aan het water.

Bedrijfsuitje, personeelsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten in hartje Friesland. Voor elke groep zijn er arrangementen op maat, met keuze uit zeilen, e-Sloepvaren, maar ook actiever zoals Expeditie Robinson en Wie is de Mol? Nieuw in 2017 is de Escape room: een spannend ontsnappingsspel in het ruim een skûtsje. Deze “Escape roef” is geschikt van 5 t/m 21 personen.

Skûtsjesverhuur Annage is gelegen in Earnewâld in hartje Friesland op nog geen 15 minuten rijden van Leeuwarden & Drachten en 35 min vanaf Groningen stad.

Vergaderlocatie & trainingen aan en op het water.

Naast dagtochten met skûtsjes en zeilpramen, kunt u bij ons ook vergaderen op een unieke vergaderlocatie aan het Friese water. In samenwerking met professionele trainers verzorgt Annage al 15 jaar een unieke vorm van teamtrainingen op skûtsjes.
Combinatie arrangementen waarin u naast het Skûtsjesilen ook kunt sloepvaren, boerengolfen of een toertocht met elektrische swingtrikes en lopifits door één van mooiste gebieden van Friesland.

Feestlocatie & events voor grote groepen Ook voor uw bedrijfsfeest, jubileum of familiefeest beschikt Annage over een unieke locatie direct gelegen aan het water van de Friese meren. Bij mooi weer zit u heerlijk onder de tenten in een grote tuin aan het meer.
Verder bieden wij een scala aan extra mogelijkheden bij uw feest of jubileum, zoals een wijnproeverij, barbecue , Fryske tapas of buffetten. Ook voor kinderen is er een piraten speelboot, een boomhut en een zwemstrandje.


Reviews:

Karin de Haan 15-05-2016
Onderhand vaste prik; zeilen met skutjes of zeilpramen bij Annage. Vriendelijk ontvangst met koffie en heerlijke oranjekoek, dan "de boot in" - het liefst in groepen voor een beetje competitie. Niet veel wind, maar dat heeft geen invloed op het enthousiasme van de schippers en daardoor genieten we des te meer. Zelf worden we ook een beetje aan het werk gezet en ondertussen genieten van de zonsondergang; deze keer gekozen voor een avondtocht. Daarna heerlijke stampotten bij de houtkachel, kortom - geslaagd uitje!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Skutsjeverhuur Annage aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen