Skidome

Bent u op zoek naar een onvergetelijk uitje? Bij skidôme beleeft u samen een dag om nooit te vergeten! U waant zich een hele dag op wintersport met alles erop en eraan. Of u nu een arrangement op maat wilt of liever de piste exclusief voor uw gezelschap reserveert, bij Skidôme kan het allemaal!

U kent het wel; het wintersportgevoel. Lekker met het hele gezin of vrienden op wintersportvakantie. Genieten van de verse sneeuw, het afdalen op de piste en na een dagje sportief uitleven in de sneeuw een lekker hapje eten en natuurlijk niet te vergeten de après-ski. Jaarlijks ervaren 1,1 miljoen Nederlanders dit ultieme wintersportgevoel. Van de beginnende skiërs/snowboarders tot de gevorderde freestylers; iedereen kan het wintersportgevoel beleven! De mogelijkheid om dat gevoel te ervaren is dichterbij dan u denkt. Skidôme Rucphen biedt alle aspecten die een wintersportvakantie zo aantrekkelijk maakt. De skipiste is uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde skië rs en snowboarders. Ook de freestylers kunnen zich uitleven op de diverse rails en schansen die op de piste aanwezig zijn.

Voor groepen groter dan 10 personen heeft Skidôme op maat gemaakte arrangementen. Tijdens deze arrangementen is het o.a. mogelijk om te lessen, vrij oefenen, après-skiën, steengrillen en nog veel meer! Naast verscheidene arrangementen in verschillende prijsklasse, bestaat de mogelijkheid om de piste exclusief af te huren. U heeft dan de mogelijkheid om met maximaal 100 mensen tegelijk gebruik te maken van de kraakverse sneeuw op de piste. Kortom een uitje waar nog jaren over nagepraat zal worden!


Voorbeeld arrangement Serfaus:

Geniet van een ontvangst met koffie en wat lekkers om vervolgens 1,5 uur de sneeuw in te gaan. Praat gezellig na onder het genot van een heerlijk diner.

In dit arrangement zit inbegrepen:
- Ontvangst met koffie en wat lekkers
- 1 uur ski- of snowboardles + 0,5 uur vrij oefenen of 1,5 uur SnowBattle
- Dinerbuffet of spidergrill inclusief 2 drankjes

Ter informatie:
Arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 betalende personen. Weergegeven prijzen zijn p.p., inclusief BTW, exclusief boekingskosten à € 1,00 per persoon. Materiaalhuur is inbegrepen. De SnowBattle is op zaterdag en zondag mogelijk na 16.00 uur.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Skidome aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen