4

Skidôme Terneuzen

Heb jij de taak om een origineel en spectaculair vrijgezellenfeest te regelen? Ons vrijgezellenarrangement heeft alles in huis voor een compleet verzorgde vrijgezellendag. Het arrangement combineert unieke activiteiten met gezelligheid en ontspanning, de ingrediënten voor een onvergetelijke vrijgezellendag.

Voor de minder grote sportievelingen is er overigens ook voldoende te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld heerlijk een drankje drinken in restaurant de Zeeuwse Alp met een prachtig uitzicht op beide pistes van Skidôme Terneuzen. Wij denken graag met u mee een activiteit op touw te zetten die perfect bij uw wensen aansluit.

Skidôme heeft met andere woorden alles in huis voor een compleet verzorgd en uniek vrijgezellenfeest. De aansprekende faciliteiten en de prachtige horecagelegenheid staan garant voor het leukste dagje uit!

Start met een drankje met iets lekkers erbij. Leef je vervolgens helemaal uit op de piste en kom erachter wie van jouw vrienden de beste wintersporter is! Nadien kan je in de horecagelegenheid De Zeeuwse Alp weer helemaal tot rust komen. Lekker genieten van een kopje koffie of thee, een lunch- of dinerbuffet, hapjes en drankjes of onbeperkt drankjes uit het gehele assortiment behoren allemaal tot de mogelijkheden en worden in vier verschillende arrangementen aangeboden.

Wij denken graag met u mee een activiteit op touw te zetten die perfect bij uw wensen aansluit. Skidôme Terneuzen biedt nog veel meer mogelijkheden.


Reviews:

Defensie 29-11-2017
Wij hebben een erg leuke dag gehad. De communicatie was erg prettig, er was snel e-mail reactie. Zelfs nadat wij een aantal keer wijzigden van planning werd hier goed op ingespeeld.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma

Feestcommissie Railpartner Holland 23-09-2017
De dag was in 1 woord fantastisch!! Het eten heerlijk, de service uitstekend en activiteiten TOP! Dit is een compleet geweldige dag, echt een aanrader voor jong en oud. gewoon genieten!

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Skidôme Terneuzen aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen