Schilder-cursus.nl

Dieren beschilderen klinkt erger dan het is; de dieren die wij beschilderen zijn uiteraard geen echte maar gemaakt van polyester . Met zijn allen ‘los’ gaan op een dier is niet de bedoeling. Wij gaan namelijk de dieren beschilderen vanuit de voor ons kenmerkende filosofie.

Van tevoren wordt bepaald wat er beschilderd gaat worden. Een levensgroot (bijvoorbeeld een paard of een koe) of een kleiner beest. Wij zorgen ervoor dat de te beschilderen dieren aanwezig zijn in de ruimte waar we gaan schilderen. Ze zijn van tevoren geprepareerd zodat ze goed beschilderd kunnen worden met acrylverf. Nadat de dieren beschilderd zijn tijdens de creatieve teambuilding blijven ze achter om te drogen. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de beschilderde dieren bij u op de zaak worden afgeleverd. Zo houdt iedere deelnemer een blijvende herinnering over aan een dag van dieren beschilderen, waar later nog veel over gesproken zal worden. Voor deze activiteit geldt een meerprijs waarvan de hoogte afhankelijk is van de grootte van het formaat waar voor gekozen is..

Filosofie
90% van de fouten wordt gemaakt door een gebrek aan kennis van de producten en materialen waar men mee werkt. Wij willen daar wat aan doen en dat gaan we doen door actie, ervaren en beleven. Daar draait het om. Door te voelen en je open te stellen voor nieuwe ervaringen doe je kennis op van het materiaal en het product waar je mee werkt. Er moet lef en initiatief getoond worden. Dat kan alleen als je weet dat je de baas bent over het materiaal. Het is niet zo dat je vies mag worden maar dat je vies moet worden. Als je actief werkt wordt er materiaal gebruikt. In flinke hoeveelheden als het moet.

Onderdelen van ons programma:
De onderdelen van ons programma geven de deelnemers de kans om kennis te maken met de materialen die gebruikt worden. Door de deelnemers de materialen daadwerkelijk te laten ervaren wordt de band met het materiaal sterker. Wij gaan uit van de filosofie dat de kennis van je materiaal (product) onontbeerlijk is om het goed te leren gebruiken. En dat is een filosofie die toepasbaar is en zou moeten zijn op de werkvloer.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Schilder-cursus.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen