SBP Outdoor

Midden in de prachtige natuur van de Brabantse Kempen ligt ons buitensportbedrijf SBP outdoor. U kunt bij ons terecht voor zeer veel buitenactiviteiten. En omdat alles op eigen terrein en in eigen beheer georganiseerd wordt, zijn er nooit wachttijden of reisonderbrekingen.

BP heeft voor u verschillende outdoor arrangementen samengesteld. Ze hebben allemaal een ander thema. Ook is er een duidelijk onderscheid in de inspanning die geleverd wordt. Wilt u een dagje actief bezig zijn, een survival arrangement of juist op een wat lossere manier plezier maken. Durft u het risico om nat te worden aan of wilt u zeker weten dat u droog blijft. Kies zelf het arrangement dat het beste bij u past
Bij alle activiteiten staat actief ontspannen in de natuur centraal; lekker actief bezig zijn in een mooie, natuurlijke omgeving. Dit gecombineerd met uitdagende activiteiten die ook nog een en ander eisen van goed teamwork zorgt voor alle ingrediënten voor een geslaagd teamuitje!

Met deze avonturendag beleeft u allerlei spannende en uitdagende momenten. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag met voor ieder wat wils.
U bent welkom in "de kneup", onze gezellige thuishaven. U maakt kennis met de begeleiders op die dag en de totale groep wordt verdeeld in groepjes van max. 15 personen. De rest van de dag blijft dit groepje ongewijzigd. Elke activiteit zal ongeveer 1,5 uur duren.
U kunt met uw groep kiezen uit de verschillende activiteiten. Neem voordat u afspraken met uw groep maakt wel even contact met ons op, want het kan zijn dat sommige activiteiten al volgeboekt zijn.


Even een greep uit de activiteiten:
- Golfcartrial rijden
- Paintball
- Challenge parcours
- Mountainbiken
- Steptochten
- Handboogschieten
- Speleo tunnel
- Vlotten bouwen
- Natuurwandelingen
- Frisbee golf
- Kano estafette
- Klootschieten
- High rope parcours
- Klimmen
- Kratstapelen
- Abseilen
- Indoor challenge
- Sumo worstelen

Uiteraard wordt voor de inwendige mens ook goed gezorgd. We beschikken over een professionele keuken met een Bourgondisch ingestelde kok. Dat wordt smullen dus.

Kom ook eens een dagje actief ontspannen in de Kempische natuur!!!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij SBP Outdoor aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen