Sandworks

Dit is een heerlijke buitenactiviteit met verrassende resultaten. Een zandkasteel hebben we allemaal wel eens gebouwd, maar hoe ver kun je gaan? Met de juiste technieken kan iedereen een zandbeeld maken dat tot de verbeelding spreekt. Ben je creatief of ondernemend? Dan moet je dit zeker eens proberen.

Sandworks biedt workshops voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten. Er zijn twee verschillende soorten workshops. Bij de algemene workshop werk je in teams samen en staan plezier en creativiteit centraal. De workshop samenwerken is gericht op teambuilding en vindt plaats onder begeleiding van een coach van Het Coachbureau. Tijdens deze workshop wordt extra aandacht besteed aan het samenwerkend vermogen van de deelnemers.

Voor informatie en aanmelden kijkt u op www.sandworks.nl. De locatie van de workshops is het Lekstrand bij Vianen, vlakbij de A2.

Hoe gaat het in zijn werk? De algemene workshop begint met een inleiding van ongeveer vijftien minuten. Daarna kunt u zelf in groepjes aan de slag. Allereerst worden zandblokken gecompact die groot genoeg zijn om het beeld wat u wilt maken uit te snijden. Daarna begint het carven, het uitsnijden van het beeld. U gebruikt hierbij zogenaamde carving tools, stukken gereedschap die ervaren carvers gebruiken om hun beelden vorm te geven. Aan het eind van de workshop krijgt elk team de gelegenheid om hun sculptuur aan de anderen te presenteren.

De workshop duurt tweeënhalf uur. Tijdens de workshop wordt u begeleidt door één of meerdere ervaren carvers. Deze geven tips bij het maken van de zandblokken en bij het carven van het beeld. Ook kunt u bij hen terecht voor vragen.

De structuur van de workshop samenwerken is gelijk aan die van de algemene workshop, maar er zijn een aantal elementen aan toegevoegd. De deelnemers krijgen op voorhand een aantal opdrachten mee en vervullen allemaal een specifieke rol binnen het team. Tijdens de workshop vormen de onderlinge samenwerking en de uitvoering van de opdrachten belangrijke aandachtspunten. De evaluatie van deze aandachtspunten vindt na afloop plaats. De duur van de workshop is vier uur.

De prijzen zijn als volgt:
Algemene workshop: 22 euro per persoon + vast basisbedrag van 100 euro
Workshop samenwerken: 900 euro per groep (max. 20 personen).


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Sandworks aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen