Sailndine

Heb je ze ook te pakken? Zo ja, verwittig uw partner dat je door een passie bent gebeten: water, boten, vrijheid !!!!! Je weet het niet: Dan bent u een klant voor ons: Boek een dagje, een weekend, een midweek of meer nog... Je zal er gauw achterkomen waarom deze boot en al zijn voorgangers de naam MICROBE gekregen hebben.

De grote liefde voor het water, de onweerstaanbare drang naar lekker eten en drinken, de drijfveer naar het aangename in elke dag. Een cocktail van deze drie was het wijwater in de doopvont van dit vrijetijdsconcept.

Hou elke mens maar in de gaten als hij voor een water staat: hij begint te mijmeren en te dromen: het kijken naar water geeft een innerlijke rust.

Als je dan nog de mogelijkheid krijgt om dit water te temmen, te bevaren, te doorklieven, wees dan gerust dat dit je het ultimatum van ontspanning zal bezorgen.

Maar je krijgt er zo'n honger en dorst van. Waar kan je beter terecht dan in de privé keuken van de kok zelf. Een beenhouwer, kok en traiteur die dan nog gepassioneerd zeiler is, de ideale mix om een aangename, prettige en onvergetelijke dag tegemoet te gaan.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Sailndine aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen