Sail4fun

Onze ruime en comfortabele catamarans gaan niet scheef tijdens het zeilen. Daardoor zijn deze schepen uitermate geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Veel ruimte, grote tafels en panoramisch uitzicht. Een inspirerende locatie!

Dagprogramma:

U wordt om 10.00 uur aan boord ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Daarna gaan de trossen los voor een heerlijke zeiltocht op het IJsselmeer of Markermeer. Een bezoek aan één van de pittoreske plaatsjes, zoals Enkhuizen, Urk of Volendam is mogelijk. Rond 12.30 uur wordt de lunch aan boord geserveerd. Na de lunch is er tijd om een wandeling te maken waarna u terugvaart naar de haven. Aan het eind van de dag is het mogelijk om te genieten van een lopend buffet of een barbecue, verzorgd door onze professionele catering.

De Sail4fun catamanans "Twins"  en "Salty Cat" varen vanuit Lelystad of Makkum, andere opstapplaatsen zijn ook mogelijk.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Sail4fun aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen