RotterdamseUitjes.nl

RotterdamseUitjes.nl hèt adres voor een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje in Rotterdam! Een uitgebreid aanbod van typisch Rotterdamse uitjes, workshops en arrangementen in de binnenstad van Rotterdam. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan de grootste havenstad van Europa? Dit is uw kans!

RotterdamseUitjes.nl is gevestigd aan de Vredenoordlaan.  Theater, cultuur, het stadsstrand, de mooiste voetbalclub van het land en nog veel meer. Een uitje in Rotterdam betekent feest aan de Maas in de vele feestlocaties aan de boulevard!

Wilt u een verrassend, gezellig, en vooral onvergetelijk bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Rotterdam beleven? Kijk op de website www.RotterdamseUitjes.nl voor nog veel meer informatie die uw dag uniek maakt! Wilt u liever een arrangement op maat? Neem dan contact op met onze enthousiaste medewerk(st)ers die u hier mee kunnen helpen. Mail naar info@rotterdamseuitjes.nl of bel 010 - 3020073.

Voorbeeld arrangement: Hou van Holland: spel & Diner
Bij het stadspel Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Rotterdam? En hoe zit dat met de kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes? Een uitdagend spel in het centrum van onze hoofdstad
Is uw zelf gekozen teamcaptain wel de persoon die u het gevoel van EK '88 kan overbrengen? Lees wel beste vaderlanders: Voor ieder goed antwoord of juist uitgevoerde opdracht is er de ruime beloning van in Hollandse guldens (de ouderwetse daalders, tientjes en geeltjes).
Het komt er op aan of uw team wilt of misschien beter, kan vliegen, zingen, uitbeelden, spellen, meebrullen en daarmee volledig voor die harde pegels gaat.
De winnaar is het team dat de meeste florijnen bij elkaar heeft weten te spelen! Dit team wordt uiteraard goed beloond met een prachtige prijs! Hou van Holland is een spel in de stad, waarbij het aankomt op kennis, teamspirit, creativiteit en een ferme lach! Na de prijsuitreiking volgt een heerlijk diner in een mooi Rotterdams restaurant. Dit moet iedere Hollander toch als orgelmuziek in de oren klinken!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Consumptie p.p.
- Prijs voor de winnaars
- Drie gangendiner
- Teambuilding
 


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij RotterdamseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen