3

Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Het meest moderne Rijvaardigheidscentrum Ervaar op de gladde cirkel hoe het is om een voor- en achterwielslip te maken, neem de helling en voel hoe het is om in platgeslagen sneeuw toch grip te houden of geef u over aan het ritme van slip en grip op de waterbaan in de slalom. Rijvaardigheidscentrum Lelystad staat garant voor een onvergetelijke rijervaring. Velen gingen u voor.

Want Rijvaardigheidscentrum Lelystad is het voormalige test- en trainingscentrum van de ANWB, een gerenommeerde vereniging met jarenlange ervaring op het gebied van alles wat met voertuigbeheersing te maken heeft. De nieuwe eigenaar van Rijvaardigheidscentrum Lelystad, Indy Dontje, voegt daar nog wat PK’s aan toe. De voormalige kart-kampioen rijdt als professionele coureur voor Mercedes in de AMG GT3.


Reviews:

P. de Groot 01-09-2017
Prettige ontvangst, korte maar duidelijke algemene uitleg over de activiteiten van die dag. Groep opgedeeld in 6 auto’s met 4 personen. Snel naar buiten om daadwerkelijk te ervaren wat je zoal in de praktijk bij verschillende (weers)-omstandigheden kan tegenkomen. Ook hier weer goede instructie, waarbij echt per persoon wordt gekeken hoe hij/zij zich houdt danwel redt uit de verschillende situaties. Heel leerzame en nuttige dag, waarop iedereen tevreden terug kijkt.

Sfeer Begeleiding
Prijs/kwaliteit Programma


Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen