Restaurant 't Vonder

Het gezellige Cafe-Restaurant 't Vonder vindt u in een historisch pand aan de dorpsgracht van Giethoorn. Onze parkeerplaats ligt op steenworp afstand. Hiervandaan zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand. U kunt bij ons terecht voor een compleet dagarrangement of alleen een lekker kopje koffie.

Fietsen en varen in Giethoorn!

Programma:

  • Aankomst om 10.00 uur bij Restaurant ’t Vonder. In de serre of op het terras kunt u genieten van twee kopjes koffie, appelgebak met slagroom en uitzicht op de dorpsgracht.
  • Aansluitend stapt u in een traditionele Gieterse punter voor een leuke vaartocht over het meer en door het oude turfstekers dorpje.
  • Rond 12.30 kunt u bij Smit’s Paviljoen genieten van een lekkere lunch met uitzicht over het meer en natuurgebied “de Wieden”. Deze lunch bestaat uit een lekker kopje soep, een broodje kaas en een Hollands broodje kroket.
  • Aansluitend heeft u de hele middag tijd om op de fiets het pittoreske Giethoorn en de prachtige omgeving te verkennen. Routekaartjes worden meegegeven.
  • ’s Avonds kunt u in restaurant ’t Vonder zelf een heerlijk 4-gangen diner samenstellen van de kaart. Vanuit het gezellige restaurant heeft u uitzicht op de dorpsgracht.

Deze geheel verzorgde dag bieden wij u aan voor slechts € 65,- per persoon.

(€ 99,50 p.p. incl. Bed & Breakfast)

 

Het traditionele arrangement

Wij ontvangen u met twee kopjes koffie en appelgebak met slagroom. Hierna kunt u inschepen voor een puzzeltocht per authentieke punter door Giethoorn en omgeving. Aan het eind van de dag hebben wij een traditionele barbecue voor u gereed staan. Bij slecht weer hebben wij als alternatief voor de puzzeltocht een rondvaart in onze overdekte boot, eventueel in combinatie met een museumbezoek.

Voor dit arrangement brengen wij € 31,50 p.p. in rekening. (min. 10 pers.)

 

Het activiteiten arrangement

Verken Giethoorn vanaf het water en vanaf de oever. U wordt ontvangen met twee kopjes koffie en appelgebak met slagroom. Hierna stapt u op de fiets voor een mooie tocht door het schilderachtige Giethoorn en omgeving. De fietstocht eindigt bij Arendshorst. Hier kunt u uw terugtocht verdienen door deel te nemen aan boogschieten, golfen of een spelcircuit. Hebt u dit volbracht dan wordt u ingescheept voor een rondvaart door Giethoorn. Na de rondvaart staat voor u ’t Vonder buffet gereed.

Voor € 44,50 p.p. kunt u uw dag actief doorbrengen in Giethoorn (min. 10 pers.).

 

Stapelgek Giethoorn

In de loop van de middag ontvangen wij u met twee kopjes koffie en appelgebak met slagroom. Hierna begint het kratstapelen. Onder deskundige begeleiding maakt u, staand op het kratje, de toren steeds hoger totdat hij omvalt. Degene met de hoogste stapel is de winnaar. Als u weer met beide benen op de grond staat serveren wij u in ons restaurant een heerlijke kop soep. Vervolgens mag u de stapels pannenkoeken die op het buffet voor u klaarstaat bedwingen.

Voor deze opwindende dag vragen wij € 32,50 p.p. (min. 10 pers.)

 

Kijk voor meer mogelijkheden qua activiteiten, arrangementen en buffetten op onze website!

Al onze arrangementen zijn naar wens aan te passen en uit te breiden!

 

Tel: 0521-361244

Email: Info@tvonder.nl

Wij denken graag met u mee!


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Restaurant 't Vonder aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen