Rederij Aemstelland

Sinds 2000 kunt u bij ons een salonboot huren voor een rondvaart in Amsterdam en omgeving. Gastvrijheid en luisteren naar de wensen van onze klanten in combinatie met comfortabele klassieke schepen is waar wij voor staan.

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaart, zakelijk diner, bedrijfsuitje, borrelcruise, bruiloft of familiefeestje? Een vaartocht langs de Amsterdamse grachten, de nieuwe architectuur of over de Amstel naar Ouderkerk? Wij verhuren de mooiste klassieke salonboten met schipper in Amsterdam en omgeving aan particulieren en bedrijven voor een stijlvolle en betaalbare prive vaartocht. U kunt een keuze maken uit onze arrangementen of kiezen voor losse boothuur in combinatie met catering.

Dineren aan boord
Een salonboot huren in Amsterdam voor uw eigen gezelschap en dineren aan boord, dat kan bij Rederij Aemstelland. Culinair genieten op onze luxe schepen met een uniek uitzicht op Amsterdam. Wij bieden diverse diners; van een stijlvol diner met linnen gedekte tafels tot een informeel buffet of een smaakvolle barbecue.

Onze cateraars selecteren wij op het gebruik van pure ingredienten, respect voor de seizoenen en authentieke catering. 

Varen rondom Amsterdam
Ook in de regio rondom Amsterdam verzorgen wij een rondvaart. U kunt dan denken aan een tocht naar het Muiderslot, een bezoek aan Pampus, rondvaart naar Haarlem en omgeving of een geheel verzorgde dag over de Vecht. Ook de plaatsjes Marken en Volendam, de Zaanse Schans of het kerkje in Schellingwoude als trouwlocatie zijn prima per boot bereikbaar.

Contact
Graag verwelkomen wij u aan boord van Rederij Aemstelland, vernoemd naar het prachtige Amstelland natuurgebied ten zuiden van Amsterdam.

Wij zijn dagelijks bereikbaar per mail en telefonisch van 09.00 - 23.00 uur of door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen met alle plezier contact met u op om uw wensen van de vaartocht te bespreken.

Met de mooiste boten van Amsterdam varen in stijl voor een betaalbare prijs!

Rederij Aemstelland
Binnenkant 1
1011 BG Amsterdam

020 4229222


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Rederij Aemstelland aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen