Recreatiecentrum Hunzepark

Speciaal voor die mensen die zich graag actief in de natuur ophouden hebben wij arrangementen ontwikkeld. Voor jong en oud, voor bedrijven, sportverenigingen, scholen (werkweken) en alle andere groepen. Ondanks de kleinschaligheid van het park zijn de mogelijkheden enorm.

Recreatiecentrum Hunzepark heeft diverse overnachtingsmogelijkheden; blokhutten, chalets villa's en groepsaccommodaties.
Wij maken graag uw verblijf op het Hunzepark nog wat aangenamer door op een gezellige en ontspannen manier de activiteitendag af te sluiten in restaurant de Pyramide.

Survivaltochten variërend van 2 tot 48 uur. Enkele ingrediënten die een survival compleet maken zijn o.a.: kanoën, vlotbouw, 55 meter stormbaan over het water, boogschieten, tokkelen, loopplank, kettingbrug, touwbrug, pontje, bandenbrug, kompasoriëntatie, klimwand, step, etc ....

Kanotochten.
Sinds jaar en dag staat de provincie Drenthe bekend om haar uitstekende recreatieve mogelijkheden en het prachtige natuurschoon. De Bronnegerveenroute biedt u de mogelijkheid om de recreatieve kant en het natuurschoon van deze provincie met elkaar te combineren. Naast het opdoen van de heerlijke ervaring van het kanovaren (de route neemt in totaal zo'n vijf uur in beslag) biedt de route u tevens legio mogelijkheden, die u zowel educatief als actief in kunt vullen.

Zeskamp
Om je binnen je groep eens serieus met elkaar te kunnen meten hebben we een super spectaculaire zeskamp ontwikkeld. De kano-estafette, gekkenwerk, het vlot omtrek spel, boogschieten, kano-trekwedstrijd, beach-volleybal, de zeephelling met lopende hindernissen, staan tot uw beschikking om er een geslaagde competitiedag van te maken.

Golfclinic
Al steppend gaat u naar de golfbaan. Hier aangekomen krijgt u uitleg over de golfsport en het te gebruiken materiaal door een "golfpro". Vervolgens wordt de theorie in praktijk gebracht, namelijk het oefenen van afslaan & putten. Afsluitend zal er een kleine competitie gespeeld worden, waarna u met de step terug gaat naar het Hunzepark.

Hunzepark Dagje Uit
Fotofietstocht. Een map met recente kleurenfoto's wijst u de weg door de mooie glooiende landerijen, bossen en heidevelden, langs vennetjes en hunebedden. Onderweg brengt u een bezoekje aan het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum en het Drents Boomkroonpad. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan een glasblazerij en wilt u onderweg picknicken, dan is daar voldoende gelegenheid voor.

Puzzeloriëntatietocht.
Al puzzelenderwijs en door middel van een groot scala aan technieken zult u uw weg vinden door en langs Gasselternijveen, ontvouwt de verrassende historie van dit dorpje zich voor u en komt u erachter dat u toch beter kunt spoorzoeken dan u van tevoren had gedacht.

Letterboxen
Letterboxen is het zoeken van boxen, ingegraven in de natuur. Er wordt gezocht op kaartkwadranten en cryptische omschrijvingen.

Kanofakkeltocht
Kanofakkeltocht is een avondactiviteit die z'n weerga niet kent! Wanneer de duisternis is ingetreden ontsteken wij de fakkels, plaatsen ze op de kano's en varen we het onbekende tegemoet. Omgeven door "witte wieven" en in het flikkerend schijnsel van onze lichtjes maken we een kanotocht over de rivier. 's Avonds om 22.00 uur vertrekken we en rond middernacht hopen we weer terug te zijn. Een aanrader!! Uit te breiden met een hartig hapje en een Drents streekdrankje.

Swingpaleis
Een avondvullend en swingend programma voor groepen vanaf 20 personen.
De volgende onderdelen zullen de revue passeren: Quiz, raad je plaatje, afzingen en performance.

Highlandgames
Deze schotse 8-kamp bevat stoere onderdelen als touwtrekken, paalwerpen, hamerslingeren, molensteen heffen en nog veel meer. Door de handicap berekening is deze activiteit geschikt voor alle doelgroepen.

Hunzecafé
In ons sfeervol café/restaurant kunt u genieten van een drankje op het terras of aan de bar. U kunt er barbecuen, gourmetten of een snelle hap nuttigen. Voor alle activiteiten, vergaderingen, bruiloften, recepties e.d. bieden wij u een uitstekende accommodatie.

Zwembad de Hunze
Het Hunzepark beschikt over een fraai, verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en duikplanken, apart kleuterbad en diverse speeltoestellen, grote lig- en speelweide, beachvolleybalvelden etc. Tevens is er de Big Snack met een grot terras waar u terecht kunt voor snacks, snoep of ijs. Het zwembad is geopend van begin mei tot begin september. Gratis toegang voor overnachtende gasten van het park en actieve deelnemers van onze activiteiten.


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij Recreatiecentrum Hunzepark aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen