PorceLeen, passie voor porcelein

Beschilder je eigen servies, onder genot van high tea of luxe lunch in het huiskameratelier van PorceLeen in Soest. Iedereen kan het m.b.v. sjablonen, maar uit de hand is wel zo leuk! Bij mooi weer in de tuin, bij de tokkelende theemutskippen of 's winters met de open haard in het keukenatelier

Wit servies is toch een beetje saai. Dus beschilder het met prachtige bloemen, superstrak of iets van Blond. Het kan allemaal! En jij kunt het ook. Porselein is al geglazuurd en dat maakt het supersimpel om foutjes weg te vegen. Bij keramiek (ongeglazuurd) kan dit nl niet. Neem een afbeelding, kindertekening o.i.d. mee, neem 'm over met grafietpapier en schilderen maar. Vergroten en verkleinen kan ter plekke met het kopieerapparaat. De professionele porseleinverf maakt het geschikt voor dagelijks gebruik, afwasmachine en magnetron. Het wordt gebrand in de keramiekoven bij PorceLeen.

Natuurlijk is er onbeperkt koffie/thee met snoeperijtjes, zelfgebakken taart en een heerlijke lunch met seizoenssoep, luxe sandwiches, melk/karnemelk en handfruit. Met allergenen houden we graag rekening, zo ook met glutenvrije gerechten. Er kan ook een high tea geserveerd worden.

Het keukenatelier biedt ruimte aan minimaal 4 personen en max 9. Je kunt zelf een groep (va 4 pers) samenstellen en elke dag kiezen die je wilt. En als je geen eigen groep hebt, kun je ook deelnemen aan de maandelijkse aanschuifworkshops (zaterdag, 10.30-13.30 uur, incl lunch). Op www.porceleen.nl tref je de data voor deze aanschuifworkshops aan.

Op loopafstand van station Soest Soest. Gratis parkeren. Vlakbij de prachtige Soesterduinen en haar bossen, neem een picknickmand mee en geniet van deze bijzondere duinen waar je heerlijk met je blote voeten in het zand kunt wroeten.


Leuk voor familie-uitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, zussendagen, etc. Geen overvolle winkel, maar het keukenatelier exclusief voor je eigen groep (v.a. 4 personen, 7 dagen p/wk).


Reviews:

Voor dit bedrijf zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
 
Vraag prijs bij PorceLeen, passie voor porcelein aan:
(alle velden zijn verplicht)
Naam:
E-mail adres:
Groepsgrootte:
Datum:
Bericht:
 
 

Openingstijden:

Maandag: 10:30 uur tot 18:00 uur.
Dinsdag: 10:30 uur tot 18:00 uur.
Woensdag: 10:30 uur tot 18:00 uur.
Donderdag: 10:30 uur tot 18:00 uur.
Vrijdag: 10:30 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: 10:30 uur tot 18:00 uur.
Zondag: 10:30 uur tot 18:00 uur.

Tijden kunnen ook aangepast worden op verzoek.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen